Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a Combat Zone webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Combat Zone webáruháztól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Gun Brokers Hungary Kft. birtokolja az oldalainkon található, látható, olvasható mindennemű információt. A www.combat-zone.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Aki a webáruházba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Gun Brokers Hungary Kft.
A szolgáltató székhelye: 2800 Tatabánya, Réti út 3. fsz. 1.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@combat-zone.hu
A szolgáltató adószáma: 14987043-2-11
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága Cg. 11-09-016183
A szolgáltató telefonszáma: +36 34 300 830
Adatvédelmi nyilvántartási száma: jelenleg folyamatban van
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

 
nincs
Gyártók