Termékek Menü

​Airsoft webáruház a sport kedvelőinek

A fegyverekről elsősorban mindenkinek az erőszak, a pusztítás, a vérontás és a gyilkolás jut az eszébe. Hiszen a hétköznapi emberek általában személyesen csak háborúba kerülnek kapcsolatba velük. További információforrásunk pedig csak a média, ami folyamatosan tele van fegyveres rablásokkal, támadásokkal, gyilkosságokkal, és tömeggyilkossággal. Pedig a fegyvereknek van kevésbé ismert szerepe is.

Az airsoft egy stratégiai és taktikai játék, amit átlagos emberek százezrei űznek a világon mindenhol és nem a háborút vagy a fegyveres viszályokat népszerűsíti, hanem csak egy kitűzött feladat elérését szolgáló játék. Az airsoft hobbi-sport résztvevői bizonyos szellemi feltételek mellett, tárgyi eszközök meglétét is kell biztosítsák, amelyeket az airsoft webáruház ajánlataiban tekinthetik meg, szerezhetnek róluk információt és vásárolhatják meg. Az airsoft webáruház legfőbb termékei az airsoft fegyverek. Fontos itt megemlíteni, hogy az airsoft webáruház fegyver felhozatalának termékei mind engedély nélkül megvásárolhatóak. Az airsoft puskák és pisztolyok nagymértékben imitálják az igazi fegyverek külső jegyeit és működési elvét is.

Működésüket tekintve lehetnek rugós, elektromos AEG és gázzal működő fegyverek. A tárak a típusnak megfelelően lehetnek gázosak és elektromosak. Az airsoft webáruház másik népszerű és keresett termékei a lövedékek. Az airsoft fegyverek lövedéke egy körülbelül 6 milliméter átmérőjű műanyag vagy lebomló összetételű gömb. Ezek a lövedékek nem hagynak festéknyomot, mint a paintball esetében, ezért akit eltaláltak annak saját maga kell jeleznie a többiek felé, hogy kiesett a játékból. Ezért elmondható, hogy ez a játék becsületességet, megbízhatóságot feltételez és a játékosok ezt meg is előlegezik egymásnak. Az airsoft fegyverek lövedéket CO2 patron és green gáz segítségével lövik ki, amelyekhez szintén az airsoft webáruház ajánlataiból juthatunk hozzá. Az airsoft webáruház kínálata védőfelszerelésekre, kiegészítőkre, alkatrészekre, célokra is kiterjed.

Tartalomhoz tartozó címkék: Airsoft bolt Airsoft játék
nincs
Gyártók