Termékek Menü

Cold Steel FGX Boot Blade kés

Cold Steel FGX Boot Blade kés Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.290 Ft (4.165 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-KES-00065
Elérhetőség: Nincs készlet, rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Gyártó: Cold Steel

Leírás és Paraméterek

Az FGX Nightshade a Cold Steel kések egy új sorozata. Az FGX Boot Blade, a Cold Steel által készített Counter Tac kés gyakorló változata, mely egy duplapengés kés, amit agresszív használatra fejlesztettek ki.

A gyakorló változat a küzdősportok során nyújt segítséget, ahol a különböző mozdulatok begyakorlását sérülések nélkül végezhetjük. Használatával elkerülhetők a szúrás, vágás okozta véletlen balesetek. A kés markolata masszív kraton gumiból készült, mely biztos fogást nyújt.

Az FGX Boot Blade kés tulajdonságai:

  • Gyártó: Cold Steel
  • Anyag: Grivory
  • Teljes hossz: 238 mm
  • Hossza a penge: 127 mm
  • Penge vastagság: 7,5 mm
  • Súly: 57 g
További képek

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 26.

A Cold Steel a mindennapi életből, a realitásból táplálkozva fejleszti termékeit. Használatra és nem dísznek szánja a késeket, kardokat, baltákat. A rutinszerű használat alapfeltétele a gyakorlás, amihez gyárt megfelelő gyakorlókéseket, gyakorlókardokat. Jellemzőjük, hogy alakban, súlyban az eredetit utánozzák, így a gyakorlás teljes szimuláción alapul. Ez a termék egészen másra hivatott! Alakban egyezik az eredetivel, de súlya a töredéke annak, mivel erősített üvegszálas műanyagból készült. Olyan éles, mint a nád és hegyes, mint a szilánk, semmi esetre sem ajánlom gyakorlásra! Linkelem a gyártó bemutató videóját. Fát, bőrt szúrnak át, acélpengéhez hasonlóan vágnak vele.

https://www.youtube.com/watch?v=-XoEgqLJMQw

A levehető acél karikát leszámítva nem tartalmaz fémet, így a fém detektor nem mutatja ki. Ha fennáll a veszélye annak, hogy egy rendezvényen rossz szándékú alakok támadóan lépnek fel, szinte ez az egyetlen magunkkal vihető eszköz arra, hogy meg tudjuk magunkat védeni. Tok nem jár vele, valami tartót készítsünk neki. Nem a kést kell védeni, hanem a környezetet a hegyétől, élétől. Igazán harapós eszköz! Az acélpengékhez hasonlóan újra élezhető.Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Gyártó: Cold Steel
4.990 Ft
Nincs készlet, rendelhető
Gyártó: Cold Steel
4.590 Ft
Készleten
nincs
Gyártók