Termékek Menü

Crosman Benjamin 397 légpuska

Crosman Benjamin 397 légpuska Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
93.990 Ft (74.008 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AG-00163
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!
Gyártó: Crosman Corporation

Leírás és Paraméterek

Az amerikai Crosman cég által gyártott Benjamin 397 egy egylövetű, pneumatikus működésű (PCA) pumpás légfegyver. A PCA működés lényege, hogy a fegyver légtartályát lövés előtt fel kell pumpálni. A feltöltéshez viszont nincs szükség külön töltő egységre, ezt a mellső markolat fel,- le történő mozgatásával tudjuk elvégezni. A Crosman a PCA légfegyverek gyártásának terén nagy hagyományokra tekint vissza, mint például a The Recruit, a 760 Pumpmaster, vagy a 2100 modellek, melyek mind nagy sikert arattak.

A Benjamin 397 azonban teljesen eltér a korábbi változatoktól, mert ezt a gyártó Amerikában nem csak céllövészetre, hanem apróvadak, rágcsálók irtására javasolja. Ebből adódóan a puska erősebb felépítésű, mint az említett modellek. A Benjamin 397 nem tartalmaz műanyag elemeket, a puska szerkezeti elemei acélból, a tusa keményfából készült. Működése tartós, hosszútávon is megbízható. A fegyver nagyon kényelmes fogású, keskeny kialakításának köszönhetően alacsony tömegű.

A Crosman Benjamin 397 légpuska tulajdonságai:

  • Kaliber: 4,5 mm
  • Biztosítása: manuális
  • Távcsősín: 11 mm-es
  • Hossza: 921 mm
  • Csőhossz: 492 mm
  • Huzagolt fegyvercső
  • Tömeg: 2.4 kg
  • Gyártó: Crosman, USA
További képek

Vélemények

| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 12.

A leírásban az "apróvadak" helyett szerencsésebb a "kártevők" megfogalmazás. A mondatban az ige "irtás" , amit ne használjunk az apróvadakra, mivel ezen fajok vadgazdálkodási jelentőséggel bírnak. 11mm-es sín nincs a fegyveren, de külön beszerezhető hozzá csőre szerelhető 11mm-es sínt képező Benjamin/Sheridan B272 Four Piece Intermount adapter. Felrakás után is látható marad a nyílt irányzék, így a távcső használhatatlansága, vagy nagyon közeli cél esetén is célozhatunk vele. 25m-en lyuk lyukba (fekve, kiegyensúlyozott lelki állapotban), a pumpálás után fél perc nyugi kell, mert a pumpálás kicsit felviszi a pulzust, bár szimulációra tökéletes, mert 2-5 közeledő afgán hasonló élettani folyamatokat indít be. A csavarokat érdemes átnézni és meghúzni az első lövés előtt. A többi PCA-hoz képest gyorsabb a feltöltése, mert már egy pumpálás után is használható 10m-es lövészetre. Polimer tussal olcsóbb lehetne! A pumpálás hangosabb, mint az MK-177-nek, az ára miatt csak 4-es.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Termék címkék: Crosman 1077, Crosman 2100
nincs
Gyártók