Termékek Menü

Crosman MK-177 légpuska

Crosman MK-177 légpuska Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
42.990 Ft (33.850 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AG-00308
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Gyártó: Crosman Corporation

Leírás és Paraméterek

A Crosman legújabb fejlesztésű PCA elven működő légfegyvere az MK-177-es egy igazán szemrevaló katonai stílusú légpuska.

Irányzékai a fegyver teljes hosszán végigfutó 22 mm-es weawer sínre rögzíthetők. Az irányzékok szükség szerint azonnal eltávolíthatók és a puska távcsővel vagy akár Red Dot-tal is felszerelhető.

A fegyver diabolo lövedékkel és  BB golyóval is tárazható. Diaboloval használva a lövedékeket az 5 lövedék befogadására alkalmas síktárba tárazhatjuk, míg BB golyóból 350-et tölthetünk a fegyverbe. A puska rendkívül modern vonalai komoly katonai fegyver benyomását keltik. Tokozása kellemes fogású műanyag.

Teljesítménye 3-10 pumpálás között változtatható, melyet a mellső markolat fel,- le irányú mozgatásával végzünk.

Az MK-177 légpuska tulajdonságai:

  • Beépített pumpával (PCA) való működés
  • Kaliber: 4.5 mm, 4.5 mm BB
  • BB-vel és hagyományos diaboloval is használható
  • Manuális biztosítás, megakadályozza a véletlen elsütést,
  • Kompozit műanyag tus
  • Távcsősín, 3 db 22 mm-es Weawer sín
  • Teljes hossz: 838 mm
  • Csőhossz: 435 mm
  • Tömeg: 3,5 kg
  • Gyártó: Crosman USA
További képek

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 07.

Napi használatban van, olajozáson és csőtisztításon kívül mást nem igényel. 30m-en is pontlövő. Az acél BB nem idomul bele a huzagolásba. Az ormózati- és a huzag-kaliber okozta speciális bel-ballisztika miatt az acél BB körül olyan légáramlás alakul ki, ami megmagyarázhatja a pontosságát. A lövedék körül a cső elhagyásakor ez az egyenletes nyomású levegő köpeny egyenesben tartja a BB-t miközben az nem forog. A huzagolás mentes sima csőben jobb a tömítés, de kilépésnél random forgómozgást végezhet a lövedék. Az air soft-oknál ezt csinálja a hop up, a lövedék már a csőben irányítottan forog, kilépéskor felfelé indul el.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 10.

A Crosman-tól megszokott brutális erő jellemzi, huzagolt csövére vigyázzunk, ha bb vel lövünk csak rezezettel, vagy ballisztikai bevonattal ellátottat tárazzunk. Csak 4,52 mm-es diabolo-val használom, a bb tároló csak biztonsági okokból van feltöltve rezezett bb-vel. Nincs elektronika, nincs gázfeszülés, ez a fegyver mindig tűz kész. Üzemeltetési költsége csak a lövedék ára. Karbantartásra csak a cső (tisztítás) és a pumpa (olajozás) szorul. Elnyűhetetlen, igazi világvége utáni korba való, amíg ólomhoz jutunk ez működni fog és túlélhetünk apróvad elejtéssel. Ha "véletlen" elbámészkodunk, megzavarnak, vagy feledékenyek vagyunk és emiatt 10-nél többet pumpálunk, nem okoz problémát, nem károsodik. Ha pedig szobahőn pumpáltunk 10-et majd kivisszük a fagyra érdemes még 3-4-et rápumpálni. Kizárólag a jobb szóráskép miatt ...
Hátránya, hogy a pumpálás majdnem olyan hangos, mint maga a lövés. A pumpáló karra érdemes textilt ragasztani oda, ahol nekicsapódik a tusimitáció másik részének. Szereléksín lehetne fém, de mivel nincs visszarúgás így is tökéletes. Gyárilag fém diopterrel van ellátva, ami verseny szintű célzást tesz lehetővé. Ár érték arány miatt Kitűnő értékelést kap tőlem.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

nincs
Gyártók