Termékek Menü
0

Érdekességek

2017-07-27 20:41:00
Magyarországon jelenleg többféle engedély nélküli legális önvédelmi eszközt lehet használni egy esetleges támadás esetén, de természetesen a legtöbb esetben mindig javasolt biztonságot keresni, majd értesíteni a hatóságokat, de vannak olyan helyzetek, amikor cselekedni kell.
2015-08-25 15:05:10

Az első használható légfegyvereket a 18. században építették meg leleményes feltalálók. Ezeknek a korai légpuskáknak a hagyományos tűzfegyverekkel szemben három számottevő előnyük volt. Először is az, hogy nedves, esős időben is megbízhatóan működtek.

2015-07-21 14:39:27

Az engedély nélkül vásárolható és tartható fegyverek otthon tartásához illetve magánterületen történő használatához fegyverviselési engedély nem szükséges. Abban az esetben szükséges engedély, ha a fegyvert viselné szeretné, tehát közterületen töltve szeretné magánál tudni. Ebben az esetben az engedély nélkülözhetetlen. Ezt az engedélyt csak tizennyolcadik életévét betöltött, cselekvőképes személy kaphatja meg, akinek bűncselekményből nem származik priusza. Ilyen engedély kérvényezhető bármelyik rendőrkapitányságon, az igazgatásrendészeti ágon.

2015-07-21 14:38:11

A gumilövedékes puska a gumilövedékes fegyverek kategóriájába tartozik. A puskák mellett gumilövedékes pisztolyok is vásárolhatók. Ezen eszközök elsősorban otthonunk védelmére, esetleg telephely őrzésre hivatottak és többféle verziójuk ismert. 

2015-06-26 18:44:00

A fegyverekről elsősorban mindenkinek az erőszak, a pusztítás, a vérontás és a gyilkolás jut az eszébe. Hiszen a hétköznapi emberek általában személyesen csak háborúba kerülnek kapcsolatba velük. További információforrásunk pedig csak a média, ami folyamatosan tele van fegyveres rablásokkal, támadásokkal, gyilkosságokkal, és tömeggyilkossággal. Pedig a fegyvereknek van kevésbé ismert szerepe is.

nincs
Gyártók