Termékek Menü

Glob-85 S Lupara gumilövedékes puska

Glob-85 S Lupara gumilövedékes puska Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
81.990 Ft (64.559 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-GAS-00216
Elérhetőség: Nincs készlet, rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Gyártó: Globserver

Leírás és Paraméterek

A GLOB-85 gumilövedékes puska egy magyar fejlesztésű újdonság a piacon. Igényes kivitelezésű, kiváló anyagokból készült puska. Billenőcsöves kialakítású, a csövet billentve tölthető be a 9 m-es patron, amely a gumilövedéket indítja. A 18 vagy 17,6 milliméteres gumilövedéket a csőbe elölről lehet betölteni a mellékelt töltőfa, illetve a gumilövedékek zsírozása segítségével. Kétlövetű kétcsövű fegyver, ezáltal két lövésre van lehetőség töltés nélkül. A csöveket külön működtethetjük, külön elsütűbillentyűvel. A S (short) változat lupara kialakítású, csöve rövid, mindössze 35 cm hosszú. A rövid csőnek és a pisztolymarkolatnak köszönhetően igazán egyedi megjelenésű a fegyver. Szerkezete teljesen acél, ennek köszönhetően élettartama garantáltan hosszú.


A fegyver megvásárlásához semmilyen engedély nem szükséges, bárki számára elérhető. Bár viselési engedély nem váltható ki rá a méretei miatt, a fegyver kiválóan használható otthonvédelemre, birtokvédelemre, tehát magánterületen engedély és korlátozás nélkül, a biztonsági alapszabályokat betartva használható. A kialakításnak köszönhetően egy csőbe esetleg több gumilövedék is tárazható, így működése sörétes puskához hasonlíthat, megnehezítve a betörők dolgát. Hatótávolsága 14-16 méter között van.

A Glob-85 S gumilövedékes puska tulajdonságai:

  • Kaliber: 18mm / 9mm
  • Lövésszám: kétlövetű
  • Csőtorkolati energia: 90 – 120 Joule
  • Csőhossz: 350 mm
  • Teljes hossz: 540 mm
  • Tömeg: 2.2 kg
  • Anyaga: acél
  • Tus: fa, lakkozott
További képek

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 10.

Pontosnak tűnt 10m-en 1-1 lövésből, csövönként. Gyönyörűen kidolgozott forma, minőségi acélból és lakkozott fából. Ajándéknak, gyűjtőknek, fali dísznek is jó, amellett hogy használható. Valamit még vinni kell mellé, mert csak 2 lövetű és ezt a támadók is realizálni tudják a fegyver külső megjelenése miatt. Egy kézzel is használható, de inkább kétkezes, tokban egy Pitbull, vagy a háton egy Omerta még indokolt. Rövid csöve miatt viszont a lakásba telefontöltő alkalmatosságot keresők ellen jól használható. Kültéren a tűzijáték rakétával töltve jelentősen csökkenthetjük a tárazási időt, nem kell a gumigolyókat préselgetni a töltővesszővel.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


nincs
Gyártók