Termékek Menü

​Gumilövedékes fegyverek a megbízható védelmi eszközök

A gumilövedékes puska a gumilövedékes fegyverek kategóriájába tartozik. A puskák mellett gumilövedékes pisztolyok is vásárolhatók. Ezen eszközök elsősorban otthonunk védelmére, esetleg telephely őrzésre hivatottak és többféle verziójuk ismert. 

A legnépszerűbb pisztolyok a Keserű Pitbull, Keserű Revenge és a Keserű Onesta, míg a puskák közül a Keserű Home Defender, a Keserű Omerta-T és a Keserű Rubber Meteorite a leginkább kedvelt típusok. 6 vagy 9 milliméteres patronnal működnek, mely riasztó patronok kaphatók üzletünkben. A legmegbízhatóbb márka a Victory és a Walther. A gumilövedéket elölről kell a tárba tölteni, melyhez a szilikon zsír ad segítséget, ez szintén megvásárolható az üzletünkben. A gumilövedékes fegyverek 18 éves kor felett bárki által megvásárolható termékek, melyek személyesen vehetők át az üzletben. A magyar Keserű Művek által készített Keserű Pitbull gumis gáz-riasztó pisztoly, melynek olyan acél dobja van, ami 6 darab gumigolyó tárolására alkalmas. Magánszemélyek és biztonsági emberek számára egyaránt kiválóan használható örző-védő feladatokat ellátó eszköz. A forgótár miatt vált igen népszerűvé, továbbá az acél dobja tette rendkívül tartóssá. A Keserű Revenge a gumilövedékes pisztolyok csúcsminőségű darabja, 15 vagy 16 mm-es gumilövedék lőhető ki vele, amely hatalmas visszatartó erőt jelent.

Összesen öt lövedék fér a tárba. A pisztoly hihetetlen erővel bír, ezért bátran ajánljuk otthoni védelemre. Különlegessége, hogy acél dobrózsa es elsütő szerkezet erősíti, de akár acéldobos változattal is rendelhető. Igény esetén polírozott, matt ezüst felülettel is készítik. A Keserű Home Defender gumis gáz-riasztó puska mielőtt sorozatgyártásra került, több változtatáson is keresztülment. Külsejét tekintve leginkább a gépkarabélyhoz hasonló - jelen esetben az AMD-65-höz-, melynek műanyag markolata van és fix válltámasza.10 db gumigolyót lehet maximum a dobtárba helyezni, mely forgatását a mellső markolat hátra húzásával lehet végezni. A fegyver igazán impozáns, erős, mely otthon-vagy telephely őrzések legmegfelelőbb védelmi fegyvere lehet. A gumilövedékes fegyverek fenevada a Keserű Rubber Meteorite gumis gáz-riasztó puska. Külsejét tekintve ez a legkegyetlenebbnek tűnő otthonvédelmi eszköz, mely kétcsövű és két darab 40 mm-es gumilövedéket képes kilőni. Hihetetlen energiákat szabadít fel, rendkívüli teljesítményt nyújtva ezzel. Kis mérete és könnyű kezelhetősége miatt igen népszerű.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
nincs
Gyártók