Termékek Menü

Keserű Home Defender gumilövedékes puska

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
118.990 Ft (93.693 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-GAS-00174
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Gyártó: Keserű Művek

Leírás és Paraméterek

A Keserű fegyvergyár által készített traumatikus fegyver jellegét tekintve gáz, riasztónak számít. Több módosításon is átesett, míg a prototípusból sorozatgyártásba került. Jelenlegi formája leginkább a AMD-65 mintájú gépkarabélyhoz hasonlít, melyet műanyag markolatai, válltámasza (nem behajtható) és a tokozáson elhelyezett hűtőbordázat is hangsúlyoz.

A fegyverbe 10 db 18 mm-es névleges átmérőjű gumigolyó tárazható (19,3 mm gumigolyóval éri el a maximális teljesítményt, amely betárazásához szilikonzsír szükséges), melyet 9 mm-es R Knall lő ki. A fegyver dobtáras kivitelben készült, mely igazán impozáns megjelenést kölcsönöz számára. A dobtár forgatását a mellső markolat előre hátra mozgatásával végezzük. A fegyver igazán erős, csőtorkolati energiája 80-120 J között van, a felhasznált riasztó patron típusától függően.

A Home Defender egy igazi otthonvédelmi eszköz, mely az otthoni felhasználás mellett alkalmas lehet raktárak vagy egyéb lopásnak-rablásnak fokozottan kitett telephelyek védelmére is.

A Home Defender gumilövedékes puska tulajdonságai:

  • Kaliber 18/19,3 mm/9 mm R Knall
  • Elsütő szerkezet működése DAO
  • Csőtorkolati energia 80-120 J
  • Tárkapacitás: 10 db
  • Anyaga: acél, alumínium
  • Markolatok, tus: műanyag, fa
  • Hossz: 830 mm
  • Tömeg: 3500 g
További képek

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 10.

Itt a határzónában alapfelszerelés a gumis puska. Töltése több percet vesz igénybe, utána kézmosás stb. A 10-es tár/nap elég szokott lenni. Nehéz robusztus puska, inkább pizsamás éjjeli kirohanásokra való, egész napos viselete elég megterhelő. A nézőke 11mm széles. Ez lehet véletlen, de a red dot így éppen felszerelhető rá, mintha sín lenne. 15 méter után gumival már csak magunkra haragításra jó. Kaphatók tűzijáték rakéták, éppen űrméretesek, kilőhetőek a 9mm riasztóval. Papírborítást kell a tármérethez igazítani és a csőbe lógó akasztónak megfelelően a rakéta papírborítását elvékonyítani. Ráérősebbek a rakéta elejére tesznek tépőzárat. Így a rakéta beleragad a ruházatba és a különféle effektek (színes robbanások) ott kerülnek bemutatásra. A hatás nem mindennapi. 2 db lámpa rögzítővel a Cold Steel Bushman lándzsahegy, vagy egyéb hengeres markolatú kés szuronyként a csőre szerelhető. Napjaink engedélymentes önvédelmi eszközeinek egyik oszlopos tagja.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Hasonló termékek

Gyártó: Keserű Művek
109.990 Ft
Nincs készlet, rendelhető
Gyártó: Keserű Művek
99.990 Ft
Nincs készlet, rendelhető
nincs
Gyártók