Termékek Menü

Keserű Omerta gumis gáz-riasztó puska, lupara változat

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
59.990 Ft (47.236 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-GAS-00224
Elérhetőség: Nincs készlet, rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Keserű Művek

Leírás és Paraméterek

Hazai fejlesztésű gumilövedékes puska! A fegyver gáz-riasztó kategóriába sorolt, így engedély nélkül vásárolható és tartható, gumilövedékkel othon, magánterületen is használható. A fegyver duplacsövű, bock elrendezésű.

Töltési és működési metódusa alapján elöltöltő fegyver, és nem alkalmas arra, hogy modern egybeszelt lőszer kilőhető legyen belőle. A fegyver táras kivitelben készült, melynek kivehető töltényűr kötegébe két darab gumilövedék és a hozzá való patron tárazható. Elsütő szerkezete SA rendszerű, tehát lövés előtt a kakast kézzel meg kell feszíteni.A szerkezeti elemek acélból készültek.

Ideális védelmi eszköz civilek, vagy akár a polgári biztonsági cégek számára, hatékonysága szinte minden önvédelmi eszközt felülmúl. Óriási előnye, a gázfegyverek és gázspray-kel szemben, hogy használata, hatásos lőtávolsága egyáltalán nem függ az időjárási viszonyoktól, valamint zárt térben is bármikor bevethető. A puska jellegéből adódóan nagyobb a találati pontosság. A fegyver használata olcsó, mivel a kilőtt gumilövedékek újra felhasználhatók!

Működése:
A kivehető 4 lövetű tárba előlről 18 vagy 19,3 mm-es gumigolyót, hátulról pedig 9 mm-es R.Knall riasztópatront töltünk. Ezután a tárt alulról a fegyverbe helyezzük. A kakasok felhúzása után az elsütő billentyű meghúzásakor először az egyik, majd újbóli meghúzásával a másik csőből adhatunk le lövést. Ezután a tárat kivesszük, megfordítva visszahelyezzük, majd az előző műveletsort megismételve újabb két lövést tudunk leadni.

Az Omerta egy igazi otthonvédelmi eszköz, mely az otthoni felhasználás mellett alkalmas lehet raktárak vagy egyéb lopásnak-rablásnak fokozottan kitett telephelyek védelmére is.

Az Omerta gumilövedékes puska tulajdonságai:

  • Csőtorkolati energia 130 Joule
  • Tárkapacitása 2x2 db (megfordítható tár miatt)
  • Kalibere 9 mm K/19,3 mm-es gumilövedék
  • Anyaga: fa markolat, acél szerkezet
  • Elsütő szerkezete SA rendszerű
  • Hatásos lőtávolsága 7-8 méter között van
  • Fix irányzékok
  • Teljes hossz: 440 mm
  • Csőhossz: 295 mm
  • Tömeg: 1900 g
Teljes hossz 440 mm
Kaliber 9 mm R
Tömeg 1.9 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


nincs
Gyártók