Termékek Menü

Legális övédelmi eszközök 2017-ben

Magyarországon jelenleg többféle engedély nélküli legális önvédelmi eszközt lehet használni egy esetleges támadás esetén, de természetesen a legtöbb esetben mindig javasolt biztonságot keresni, majd értesíteni a hatóságokat, de vannak olyan helyzetek, amikor cselekedni kell.

Webáruházunkban a legális önvédelmi eszközök között gázsrayket is lehet vásárolni, melyek többsége paprika-gáz elegyet tartalmaz, amely akár szélben is hatásképtelenné teszi az esetlegesen akár ittas támadót is, de vakságot még közvetlen szembekerülés esetén sem okoz. 

Diszkrét megoldások lehetnek továbbá a legális önvédelmi eszközök közül a személyi riasztók vagy a kutyariasztók, melyek egyszerű működtetésük miatt könnyedén használhatóak kortól, nemtől függetlenül. A kutyariasztók többsége 15-20m-es távban képes olyan hangot hallhatóvá tenni a támadó kutya számára, melytől inkább lemond a támadásról. A személyi riasztók között pedig a legtöbb típus szintén egyszerűen működik, gombnyomásra egy elég hangos jelet ad környezetünk számára, hogy segítségre van szükségünk. 

A katonai beállítottságúaknak a megerősített alumíniummal készült, üvegtörő tüskével ellátott, szinte elpusztíthatatlan taktikai tollakat ajánljuk, de persze egy bilincs is jól jöhet egy engedetlen támadó visszatartásában a hatóságok kiérkezéséig. Mivel a legális önvédelmi eszközökhöz tartozó pisztoly utánzatok többségét közterületen még rejtve is csak engedéllyel lehet viselni, emiatt a legnépszerűbbek általában a személyi riasztók illetve a gázsprayk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Önvédelmi Bolt Önvédelem
nincs
Gyártók