Termékek Menü

Retay Desert Eagle gáz-riasztó pisztoly, króm

Retay Desert Eagle gáz-riasztó pisztoly, króm Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
32.990 Ft (25.976 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-GAS-00238
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Retay
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-09-05

Leírás és Paraméterek

A Retay Desert Eagle egy kitűnő fegyver, amelynek a nagytestvére több mint 500 filmben szerepelt valamint a videójátékok kedvenc kézifegyvere. Impozáns megjelenésű és kb 1,5 kg tömegű gázriasztó pisztoly. Tömege miatt a napi viselésre nem mondható alkalmasnak, viszont mérete miatt már a megjelenése is elrettentő.

A fegyver megtévesztésig hasonlít az eredeti .44 kaliberű és az .50-es kaliberű társaira, de velük ellentétben csak füst és láng hagyja el a csőtorkolatot tüzeléskor. Tárkapacitása 18 patron befogására alkalmas plusz 1 a csőben, így összesen 19 lövést tesz lehetővé, ami egy pisztolynál kimagasló!

Elsütése közepesen erős, viszont DA módban kissé nagyobb erő kell az elsütéshez. Az elsütési pont az sütési úthossz végén van. Felépítése megfelelő, jó minőségű anyagokat használt fel a gyártó. A bevonatok minősége megfelelő, de jellemző rá a török minőség, amit a Voltran és Zoraki fegyvereknél is tapasztalhatunk, szép de nem tökéletes.

A Retay Desert Eagle kifejezetten élethű másolata az éles változatnak, csupán néhány kisebb eltérés figyelhető meg rajta. Kissé kisebb, mint az éles és kissé a markolata is kisebb, de ez kifejezetten előnyös, hiszen kisebb kezű felhasználók is tökéletesen használhatják. Továbbá a szán rögzítését szolgáló két csavart sem találjuk meg az éles változaton.

Négy változata kapható, fekete, króm, nikkel, satin színben gyártják. Félautomata SA/DA elsütőszerkezettel rendelkezik. Biztosítása kétoldalas, így biztosított a kényelmes használata mind bal és mind jobbkezeseknek is.

A Retay Desert Eagle gázpisztoly tulajdonságai:

  • Tárkapacitása: 18+1 db
  • Hossza: 220 mm
  • Magassága: 141 mm
  • Súlya: 1426 g
  • Kalibere: 9 mm P.A.K
  • Anyaga: spiáter
  • Elsütő szerkezete: SA/DA rendszerű
  • Hatásos lőtávolsága: 3-4 méter között van
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


nincs
Gyártók