Termékek Menü

Teton I nyílpuska, 150 LBS

Teton I nyílpuska, 150 LBS Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
43.990 Ft (34.638 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-ARC-00027
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Leírás és Paraméterek

Tetszetős megjelenésű fegyver, melynek tusa műanyagból készült, tusa az alacsonyabb súly elérése érdekében ki van könnyítve. Fogása kényelmes, súlya kedvező, ezért a célzás pontossága nagymértékben javul. Ereje 150 font, ami 70 kg felhúzó erőnek felel meg.

Magasságában és oldalirányban is állítható irányzéka van, a távcső felszereléséhez 11 mm-es sínnel is ellátták. Automatikus biztosítású, azaz felhúzás után azonnal bebiztosított helyzetbe kerül, megakadályozva ezzel a véletlen balesetek bekövetkezését. Anyaga kompozit műanyag, alumínium megerősítéssel.

Masszív kialakítású, tokozása alumínium megerősítést kapott. Tömege 2,3 kg, hossza 75 cm. Az íj anyaga préselt üvegszál a nyílvessző kifutója alumíniumból készült. A nyílpuskához két darab nyílvessző jár tartozékként.

A nyílpuskához további nyílvesszőket, vaxot és egyéb kiegészítőket is talál kínálatunkban. Tartásához semmiféle hatósági engedély nem szükséges.

A Teton I nyílpuska tulajdonságai:

  • 150 LBS felhúzóerő
  • Hossz: 75 cm
  • Tömeg: 2.3 kg
  • Tartozék: 2 db nyílvessző

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 17.

A Desert Stryker mellé ideális gyakorló. Kevés a forgó mozgó alkatrész. 11mm-es sín van rajta, erre érdemes mil dotos távcsövet tenni. Belövésnél a legközelebbi lő-távot tegyük a legfelső mil-re, mert a kis húzóerő miatt jeletős lesz az esés. 12 éve semmi baja, pedig Kínában gyártották. A kifutó részt kell szilikonozni, az ideget vaxolni, ezek elvégzése mellett nem tud elromlani. A húzóerő épp megfelelő a napi 100-150 felhúzáshoz, az ettől erősebbek már ujjpercet próbálóak. Edzésnél pedig minden perc számít. 30m-es lövészetre használom, emiatt jelentősen belefúródik a vesszőfogóba, kihúzásnál mindig egyenesen kell húzni, mert az alu vessző el tud hajolni. Pár éve saját készítésű karbonvesszővel lövök vele. Lövésnél vigyázni kell, hogy az ujjunk ne lógjon bele az ideg mozgásának síkjába, itt nincs kábel, azonnal az ideg rövidít meg és ez lesz az utolsó percünk utolsó perce. Blunt heggyel szerelve a gumilövedékes puskák kiváltására alkalmas, ha nem akarunk hangoskodni... A taposója behajtható és erre fel is lehet támasztani, így bipodként működik.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

46.990 Ft
Nincs készlet, rendelhető
nincs
Gyártók