Termékek Menü

Airsoft termékek - fegyverek, maszkok, kiegészítők

Az airsoft fegyvereknek világszerte nagy rajongótábora van. Az airsoft játékok során a játékosok védőöltözetben egymásra lőnek az eredeti fegyverekhez nagymértékben hasonlító airsoft puskákkal és pisztolyokkal. A játékosok biztonsága érdekében javasolt a védőszemüveg, védőmaszk és sisak használata.

Az airsoft fegyverek működésük szerint lehetnek rugós működésűek, elektromos AEG fegyverek és gázzal működők. A gázos működésű fegyverek Co2 patron és green gáz meghajtásúak lehetnek. Az elektromos és gáz meghajtású fegyverek semi és full auto üzemmódban is használhatók, melyek egyes lövés és sorozat leadására is képesek.

Az airsoftban fontos, hogy a fegyverek nem csak megjelenésükben, hanem működésükben is hasonlítsanak az eredetihez. Ennek érdekében készülnek Blow-back rendszerű pisztolyok és puskák, melyek szánhátrasiklása imitálja egy valódi fegyver működését. A rugós működésű mesterlövész puskák, vagy más néven sniper puskák zárszerkezete bolt-action rendszerű, azaz zárszerkezetüket minden lövés előtt fel kell húzni. A fegyverek tárkapacitásának függvényében lehetnek Low-Cap, Mid-Cap és Hi-Cap tárasak.

Jobb oldali bannerek