11,1 V LiPo airsoft akkumulátorok

Rendezés:

11,1 Voltos LiPo akkumulátorok

Az airsoft fegyvereken belüli tuning egyik legalapvetőbb eleme a tűzgyorsaság fejlesztése. Ezt elérhetjük ugyan gyengébb rugóval, de ha nem szeretnénk, hogy csorba essen a fegyver erején javasolt egy gyorsabb akkumulátor használata! Erre valók a 11,1 voltos LiPo akkumulátorok! Ugyanakkor csak egy gyors akku megléte nem garantálja a fegyver élettartamát, hiszen hatványozott igénybevételnek teszi ki a gearbox minden alkatrészét, a motort és a teljes elektronikát!

Így NE tedd tönkre a fegyvered:

Az első lépés legyen egy minőségi MOSFET, melyet a vezetékelésre, vagy közvetlen az elsütőhöz is kapcsolhatsz! A MOSFET-ek meggyorsítják a fegyver elektromos kommunikációját az elsütő és a motor közt, ezzel közel megszűntetve a „trigger lag” jelenséget. Aktívan védik a fegyver elektromos rendszerét, a kontrollált működés miatt képesek a mechanikai részeket is tehermentesíteni.

Hogyan tölthetem?

A LiPo akkumulátorokat tilos teljesen lemeríteni, mert ez végleges károsodást okoz bennük! Ha lassulást észlelünk, azonnal távolítsuk el a fegyverből, és töltsük fel tárolási feszültségre! Készletünkön bőséggel találsz LiPo töltésére alkalmas balanszeres akkumulátor töltőket! Lithium-polimer akkumulátort csak és kizárólag balanszeres töltővel szabad tölteni, ellenkező esetben az akku végzetesen meghibásodhat, tűzveszélyes helyzetet is okozhat! Ha az akkumulátort nem megfelelő töltővel használtad és emiatt hibásodik meg, azonnal érvényét veszti a jótállás! Ezesetben javasoljuk az akkumulátor rövidre zárását, majd veszélyes-hulladék leadóhelyre eljuttatását!