7,4 voltos LiPo airsoft akkumulátor

Rendezés:

7,4 Voltos LiPo akkumulátorok

Az elektromos airsoft fegyverek központi eleme az áramellátás, melyet egy akkumulátor végez. A legtöbb fegyverhez nem jár gyárilag akkumulátor, de ha jár is, az optimális teljesítményért és hosszú élettartam érdekében javasolt egy Lítium-Polimer akkumulátor beszerzése! Egy dobozból kivett fegyverhez pedig nincs is jobb, mint egy 7,4 Voltos LiPo, mely nem fogja túlhajtani a fegyvert, átlagos tűzgyorsaságra képes, és megbízható. Minden elektromos fegyverhez bátran ajánljuk őket!

Miért jobb?

Szemben a korábbi (NiMh) modellekkel, a LiPo nem fog a hőmérséklet hatására lassulni, kapacitása nagyobb, méretei kisebbek, továbbá a balanszeres töltésnek hála egyenletes feszültségleadásra képes! Hideg-meleg, a LiPo mindig szállítja a teljesítményt!

Hogyan tölthetem?

A LiPo akkumulátorokat tilos teljesen lemeríteni, mert ez végleges károsodást okoz bennük! Ha lassulást észlelünk, azonnal távolítsuk el a fegyverből, és töltsük fel tárolási feszültségre! Készletünkön bőséggel találsz LiPo töltésére alkalmas balanszeres akkumulátor töltőket! Lithium-polimer akkumulátort csak és kizárólag balanszeres töltővel szabad tölteni, ellenkező esetben az akku végzetesen meghibásodhat, tűzveszélyes helyzetet is okozhat! Ha az akkumulátort nem megfelelő töltővel használtad és emiatt hibásodik meg, azonnal érvényét veszti a jótállás! Ezesetben javasoljuk az akkumulátor rövidre zárását, majd veszélyes-hulladék leadóhelyre eljuttatását!