airsoft red-dot és holografikus irányzék

Térbeli célmegjelölő eszközök, melyek nem vetítik ki a pontot a tereptárgyra. Használatuk javasolt kisebb távolságokra, épületharcra. Főleg airsoft fegyverekhez készültek, de használhatóak, lég és gumilövedékes fegyvereken is. 
Rendezés:

Red-dotok, Hologragfikus irányzékok használata az airsofton belül:

Mára már nem titok, hogy minden hadieszköznek létezik már airsoft változata. Az átfedés mára már közel 100%-os. Igaz ez a célzóberendezésekre is, melyek széles körben elterjedtek a modern hadászaton belül. A Red-dotok legjelentősebb újítása, hogy teljes betekintést engednek a célra, semmi sem marad takarásban. A Red-dot egy piros, a retinánkra kivetített ponttal helyettesíti a fegyver nyílt irányzékait, a pont helye a betekintéstől függetlenül változatlan marad bizonyos mértékig. Mivel a célpontot így egy pillanat alatt képesek vagyunk beirányozni, sokkal gyorsabb találatokra leszünk képesek, mint a hagyományos irányzékok használatával.

Red-dot, vagy Holo?

A Holografikus irányzékok alapjaikban nem sokban különböznek a red-dotoktól, működési elvük megegyezik azokkal, ugyanakkor az esetek többségében itt nem csak egy piros ponttal kell céloznunk. A Holografikus irányzékok szálkereszttel és leggyakrabban egy körrel is rendelkeznek. Ezeket többnyire épületharcra használják, betekintésük rendkívül gyors, a fegyvert az arcunkhoz emelve azonnal láthatóvá válik, hogy hová célzunk, így ez a legjobb alternatíva erre a harcmodorra. Természetesen nincs két egyforma ember, vagy egyforma igény sem, így a red-dot, vagy a holografikus irányzék egyaránt használható terepen is, hiszen készültek hozzájuk úgynevezett „magnifierek” oldalra dönthető, szálkereszt nélküli kistávcsövek, melyekkel a jól behangolt red-dot, vagy holo távolabbra is pontos marad! Ezek mellett számos játékos esetében fontos a fegyver esztétikai megjelenése is az optika kiválasztásakor.

Találd meg a számodra legmegfelelőbb optikát nálunk!

Webshopunk és üzleteink folyamatosan bővülő és rendkívül széles választékkal várnak téged! Optikai irányzékok valódi tömegét találod meg nálunk, legyen az airsoft, vagy légfegyver, biztosan találsz magadnak megfelelő optikát a fegyveredre!