Céltávcsövek airsoft fegyverekre

Távcsövek airsoft replikákra. 
Rendezés:

Láss messzebbere, lőjj messzebbre céltávcsöveink segítségével!

Egy nagy teljesítményű céltávcső az alapja a legerősebb airsoft mesterlövész puskának, hiszen ha igazán precíz lövéseket szeretnénk leadni valóban nagy távolságra, ahhoz elengedhetetlen egy jó minőségű és nagy erejű céltávcső! Webshopunk gyakorlatilag minden fegyverre tud neked megoldást erre a kérdésre! Légpuskával lövöldöznél a hátsó udvaron 15-20 méterre? Simán csak megfigyelnél és távolabbra használnád az elektromos airsoft fegyveredet? Igazi tuningolt mesterlövész puskával rendelkezel? Netán éles fegyvered van, vagy vadászni jársz vele? Távcsöveink közt ezek közül mindegyikre találni fogsz megfelelőt! A legprofibb Field Targetes versenyre az MTC távcsövei közt, airsoft célokra a Theta Optics, rugós gázrugósra BSA, Hawke és Gamo, egyszerűbb, rugós fegyverekre pedig a költséghatékony, de mégis kiválóan működő Kandar optikák közt! Ha élesre keresel, ajánljuk figyelmedbe a Vector és Vortex termékeit!

Ha sokat tud a puska, a távcsőnek még többet kell tudnia!

Lehet, hogy nem is tudod, mire vagy képes! Ne ragadj meg a határaid környékén, hiszen könnyen lehet, hogy többre vagy képes, hívatott, mint amit magadról gondolsz, és még csak nem is tudsz róla! Egy nagy teljesítményű távcső a megfelelő fegyveren segít feltérképezni a lövészi képességeidet, nálunk pedig megtalálod a legmegfelelőbb céltávcsöveket erre a célra! Vásárlóink több mint egy évtizede fordulnak hozzánk, ha igazán nagy távolságra szeretnének pontos találatokat elérni!

Ha sokat tud a távcső, a puska is sokat fog tudni?

Sajnos ez nem így van! Érdemes meggyőződni a fegyverünk képességeiről, mielőtt leváltanánk a nyílt irányzékokat! Ahogyan egy Trabant sem lesz versenyautó egy spoiler felszerelésétől, egy öreg rozsdás légpuskával sem fogunk tudni légypiszokra vadászni nagy távolságon! Ha viszont tisztában vagy vele mit tud a puska, jó eséllyel egy jó távcsővel még többet fog tudni!