Airsoft pisztolyok

Airsoft pisztolyok

Egy hatásos és megbízható pisztolyra minden szituációban szükséged lehet! Hiába játszol túlnyomórészt terepen, ha bemégy egy épületbe biztosan nem szeretnél egy közel méteres karabéllyal forgolódni a sarkokon, kezet váltani állandóan, ha mindezt egy kompakt, de ugyanolyan hatásos fegyverrel is megteheted! Webshopunk kínálata több száz különböző típussal áll a rendelkezésedre! Bőségzavarod van a hatalmas kínálat láttán? Ne aggódj, segítünk megkönnyíteni a döntést! Itt láthatod hogyan:

 

Melyiket válasszam? A legolcsóbb, legjobb, legerősebb kell!

Fontos! A legolcsóbb sosem lesz a legjobb, ahogyan a legerősebbet pedig kitiltják a játékok nagy részéről! A MASZ (Magyarországi Airsoft Szabályzat) nem engedélyez 400 FPS-nél erősebb oldalfegyvert a játékokon, így néhány pisztoly sajnos kimarad a csapatos mókából. Kínálatunkban találsz green gas airsoft pisztolyokat, melyek kivétel nélkül bevethetők minden airsoft játékon! Találsz köztük szánhátrasiklásos, Gas Blow-back modelleket, melyek a legélethűbb működést garantálják. Ezek majdnem minden esetben a full fém airsoft pisztoly kategóriába esnek. Vannak CO2 patronnal működő airsoft pisztolyaink, melyek erősebbek, nagyobb lőtávval rendelkeznek, ugyanakkor működésük hatványozott kopásnak teszi ki a pisztolyt, így több törődést, olajozást és karbantartást igényelnek, de az erős visszarúgás mindenért kárpótolni fog! Őket a CO2-es airsoft pisztolyok közt találod! Ha csak dísznek szánod, vagy csak kerti szórakozásra, netán Cosplay jelmez részeként, találsz nálunk rugós airsoft pisztolyokat is! Sokan pedig téli játékra, vagy csupán a nagyobb lövésszám, költséghatékonyabb működés miatt az elektromos airsoft pisztolyokat választják!

Megvan a pisztoly, de kellene még ez-az hozzá!

Kérdezned sem kell, természetesen minden kiegészítővel állunk rendelkezésedre, ami a pisztolyodhoz kellhet! Ha póttárat keresel, megtalálod a pisztolytárak közt, van green gas-unk és CO2 patronjaink is bőven! A lehető legkényelmesebb viseléshez találsz nálunk taktikai pisztolytokokat, melyekből egy pillanat alatt előkaphatod a fegyvert, és biztonságosan rögzülnek, amikor visszahelyezed. Karbantartáshoz pedig ajánljuk figyelmedbe a fegyverápolás menüpontot, ahol találsz szilikonolajat, tisztítópálcát és olajat is, ami elengedhetetlen egy gas blow-back rendszerű pisztoly esetén.