CO2-es airsoft pisztolyok

12 grammos CO2 patronnal működő airsoft fegyverek. 
Rendezés:

A CO2 Airsoft pisztolyok erősebbek, jobbak, de:

Az első öntöltő airsoft pisztolyok is már 12 grammos CO2 patronokat használtak, erejük megközelítette az elektromos fegyverekét, keményebb ho-up gumijaik pedig lőtávban is igencsak látványos eredményekre képesek. A CO2-es szánhátrasiklásos pisztolyok összességében nagyobb energiára és lőtávra képesek, mint a green gas-üzemű darabok. Nagyobb a visszarúgás is, ami emeli az élethűséget, ugyanakkor hatványozottan igénylik a karbantartást és kenést, mivel közel dupla akkora gáznyomásnak vannak kitéve a mechanikus részek! A CO2-es pisztolyokat javasolt rendszeresen, minden használat előtt-után átolajozni a tok és a szán közt, így megelőzhető az idő előtti szétkopás, törés!

Milyen CO2-esek léteznek, mivel mehetek játékra?

GBB CO2 pisztolyok:  A Gas Blow-back rendszerű CO2-es pisztolyok közel mindegyik típusa 400 FPS alatt működik, megfelel a Magyar Airsoft Szabályzatnak (MASZ) így bátran használható kültéren és a legtöbb CQB pályán is.
NBB CO2 pisztolyok: A Non Blow-back pisztolyok szánja mozdulatlan marad tüzelés közben, így nagyobb lövésszámra és erőre is képesek, mint a GBB típusok, hiszen a gáz teljes mértékben a lövedék energiáját segíti elő!
CO2-es revolverek: A Dan Wesson a Ruger a Colt és még számos nagyágyú létezik a Cybergun és az ASG jóvoltából. Ezek a revolverek azonban túlnyomórészt nagyobb erőre képesek, mint ami elfogadott a MASZ-ban. Némelyik fegyverhez létezik „Power Down” shell, amivel 400 FPS alá vihetjük a revolver teljesítményét, használhatunk Green Gas-os CO2 kapszulát, amivel szintén lecsökken a teljesítmény.

Honnan tudom, mire képes a fegyver?

Webshopunk minden termékéről összegyűjtjük a gyártó által megadott információkat, így a csőtorkolati energiát, vagy sebességet is. Ha nem áll rendelkezésre információ, akkor bemérjük! Ha airsoftozni szeretnél, javasoljuk, ellenőrizd a terméktulajdonságok közt ezeket az adatokat!