Green gas airsoft pisztolyok

Green gas-al működő airsoft pisztolyok. A legtöbb esetben a green gas-t közvetlenül a tárba töltjük. 
Rendezés:

Green Gas airsoft pisztolyok minden mennyiségben!

A Green Gas, mint hajtógáz igen nagy szerepet játszik az airsofton belül, gránátok, gránátvetők és számos egyéb kiegészítő használja, de legfőképpen pisztolyok! Leggyakrabban a hajtógázt a pisztoly tárjába töltjük a betöltőszelepen át. Erejük majd minden esetben megfelel a Magyar Airsoft Szabályzat (MASZ) követelményeinek, így jól használhatók terepen és épületharcban egyaránt! A green gas nyomása jóval alacsonyabb a korábban használt CO2-nél, így kisebb stressznek teszi ki a pisztolyokat, azok élettartama hosszabb, nyomás alá helyezésük egyszerűbb, így karbantartásuk is könnyebb.

Milyen green gas-os airsoft pisztolyok vannak?

NBB airsoft pisztolyok: A Szánhátrasiklás nélküli (No Blow-Back) pisztolyok legnagyobb előnye, hogy sokkal több lövés leadására képesek, kevesebb gáz használatával. Belső rendszerük jóval egyszerűbb, így a meghibásodás és az O-gyűrűk problémái is töredéke egy szán-hátrasiklásos (GBB) pisztolyénak. Áruk ezáltal alacsonyabb, működésük viszont nem élethű.

GBB airsoft pisztolyok: A szán-hátrasiklással működő green gas üzemű fegyverek működése közel teljesen megegyezik egy éles fegyverével, részleges szétszerelésük és kenésigényük is hasonló azokéhoz. Csőretöltés után a pisztoly öntöltő műveletet végez a lövések közt, tehát a szán minden lövés után hátrarobban a gázok hatására, majd új lövedéket juttat a csőbe. Üres tár esetén a szán hátulakad. Egy átlagos pisztoly egy feltöltéssel 30-50 lövésre képes, hidegben 5-10°C-ban ez a szám lecsökken, fagypont alatt javasoljuk az emelt nyomású és sűrűségű téli gázok használatát!