rugós airsoft pisztolyok

Egyszerű, rúgófeszítéssel működő airsoft fegyverek. Egy lövés leadására alkalmasak a szán, egyszeri hátrahúzása után. 
Rendezés:

Rugós airsoft fegyverek, shotgunok, mesterlövész puskák és karabélyok

A Rugós airsoft fegyverek adják a legalapvetőbb belépési pontot a hobbiba. Ezeknek a működése a legegyszerűbb, nincs bennük bonyolultabb elktronika, vagy mechanikus alkatrészek. A lelkük a dugattyú és a rugó, melyet felhúzva az elsütővel engedhetünk előre, így megy végbe a lövés. A legnépszerűbbek és a leggyakrabban használtak a mesterlövész puskák. Ezeknél a fegyvereknél eleve nem szempont a nagy tárkapacitás, hiszen ha optimális lőtávra és erőre képes, akkor nem gyakran lesz szükségünk az ismételt lövésekre. Egy jól megépített mesterlövész fegyver egy jól behangolt céltávcsővel igazi csodákra képes! Ez azonban közel sosem igaz a dobozból kivett fegyverekre, melyek rendszeresen tuningolást, jobb alkatrészeket igényelnek, mint amit a gyárban beléjük raktak.

Érdemes rugós shotgunt venni?

Sok esetben igen! Egy rugós airsoft shotgun rendkívül nagy élményt nyújthat elsődleges, vagy akár másodlagos fegyverként is, míg egyértelmű előnyt ad épületharcon. Terepen ugyanakkor egy bizonyos lőtáv után közel hasznavehetetlenné válik, hiszen egy jól beállított hop-uppal rendelkező elektromos karabély egy szemvillantás alatt célba találhat, míg a rugós shotgunok nem a pontosságukról híresek.

Rugós airsoft karabélyok és rohampuskák:

Ezeket a fegyvereket nem airsoft játékokra tervezték. A legtöbbjük nem rendelkezik kellő erővel, vagy lőtávval ahhoz, hogy bármilyen helyzetben megfeleljen egy elektromos, vagy gázos fegyverrel szemben. Ugyanakkor élethű megjelenésüknek hála, gyűjteménybe, vagy csak dísznek kiváló választás. Ha csak szórakozni szeretnél a hátsó kertben. Fontos megjegyezni, hogy rugós karabélyokra, rohampuskákra nincs tartósabb jótállás, továbbá pótalkatrészek és tárak sem beszerezhetők hozzá.