airsoft mesterlövész puskák

Nagyobb hatótávra szánt airsoft fegyverek. Működésük alapján elektromosak, gázos, vagy rugósak is lehetnek. 
Rendezés:

Airsoft mesterlövész puskák, a legerősebb airsoft fegyverek

Minden szükséges felszereléssel, álcázással, kiegészítővel rendelkezünk, amire szükséged lehet, de ami a legfontosabb, vannak mesterlövész puskáink, számos gyártó kínálatából, ugyanakkor ezek majd minden esetben további fejlesztgetést igényelnek. Ha nem akarsz tuningra költeni, van egy jó hírünk: Valaki már megtette helyetted, így egy harcrakész fegyvert vihetsz a pályára NOVRITSCH jóvoltából! Az osztrák Youtuber rendkívül tapasztalt mesterlövész és airsoft játékos, fegyverei pedig saját tapasztalatai alapján lettek összeépítve, így bátran ajánljuk mindenkinek őket! Oldalunkon további termékeit is eléred! Ha már megvan a puska, ne felejts el megfelelő lövedéket beszerezni hozzá! Ezekhez a típusokhoz minden esetben a Nehéz BB-ket ajánljuk!

Rugós mesterlövész fegyverek:
A mesterlövész puskák alapját mindig is a rugósok adták. A jelenleg legnépszerűbb platformok többek közt a Well olcsó, de jól fejleszhető darabjai, Novritsch sniper szériája, és a prémium minőségben kivitelezett Desert Tech SRS bullpup elrendezésű típusok. Hiba azonban azt gondolni, hogy egy gyári dobozból kivett puskával azonnal sikereket érhetünk ell, hiszen itt jóval nagyobb lőtávra van szükség, mint egy AEG (Airsoft Electric Gun) esetén, nem beszélve a megfelelő minőségű és keménységű hop-up gumiról. Oldalunkon megtalálható számos tuning alkatrész, rugó és hop-up gumi mesterlövész puskákhoz!

Airsoft DMR, avagy elektromos mesterlövész puskák:
Ez a kategória kissé becsapós, ugyanis a Magyar Airsoft Szabályzat (MASZ) 500 FPS kezdősebességre korlátozza a elektromos mesterlövész fegyvereket, melyek így kinézetüktől függetlenül csak DMR-ként szerepelhetnek rendezvényeken. Nem lehetnek képesek sorozat leadására sem, hiszen úgy már a rohamfegyverek közé sorolhatók, ahol pedig 400 FPS a kikötés. DMR építése esetén is fontos közel az összes belső alkatrész megerősítése, feltuningolása ahhoz, hogy valódi játékélményt adjon és ténylegesen nagyobb lőtávra tegyünk szert.