elektromos airsoft puskák

Belső fogaskerekekkel rendelkező, motor által meghajtott elektromos airsoft fegyverek, melyek akkumulátorról üzemelnek. 

FIGYELEM! Az elektromos fegyvereinkhez NEM TARTOZÉK az akkumulátor és a töltő! 

Akkumulátorok és töltők: 

Rendezés:

Elektromos airsoft karabélyok, rohamfegyverek és géppisztolyok

Az elektromos fegyverek, más néven AEG-eket (Airsoft Electric Gun) egy motor hajtja meg, mely a hagyományos csőelrendezésű típusok (Kalasnyikov, AR15, G36…stb.) esetén a markolatban, bullpup (Steyr AUG, Tar21, F2000) más helyen található. Áramellátásukról egy akkumulátor gondoskodik, mely számára a fegyveren belül lett hely kialakítva. A fegyver belsejében egy fogaskerékház található, mely a motor működtetésekor hátrahúz egy dugattyút, ami sűríti a levegőt, majd előreengedi a nozzle-on keresztül a hop-up kamrába, a lövedékkel együtt. Az elektromos fegyverek képesek teljesen automata és félautomata tűzmódra, továbbá programozható MOSFET egységgel, akár burst, hármas, vagy egyéb rövidsorozatokra is!

Garantáljuk, hogy megtalálod, amit keresel és még többet is!

A Combat Zone megalakulása óta arra törekszik, hogy minél szélesebb választékot nyújtson vásárlóinak, még a legegzotikusabb, legritkább fegyverekből is! Hogy könnyebben tájékozódj, főkategóriákra szedtük szét őket!

Kategóriák:

Amerikai (M4, M16, AR15)
Itt találod meg az amerikai Eugene Stoner által megtervezett AR (Armalite Rifle) platformot használó gépkarabélyokat, rohamfegyvereket. Kínálatunk legnagyobb részét a Specna Arms fegyverei adják, mivel tapasztalataink és vásárlói visszajelzéseink alapján ez a gyártó kínálja a lehető legjobb minőséget és a legkedvezőbb árat. A Specna Arms „Flex” szériája képviseli a belépőszintet, szálerősített polimerből készül, ami bizonyítottan strapabíró a terepen. A „Core” szériás fegyverek teste üvegszálas polimerből készül, de előagyuk már fémből. A „B” széria teljesen fém testtel, gyors-rugócserével, de még MOSFET nélkül készül, az „EDGE” jelölésű fegyverek pedig a gyártó csúcskategóriás, tuningolt darabjai.

Amerikai (M14)
Az M14-es az M1 Garand evolúciójaként találta meg az útját a 60’ években az amerikai hadseregbe. Végletekig fejlesztett típusai a mai napig szolgálnak támogatófegyverként a nyugati erőknél, mint például az M21 EBR, de megtalálod a nagy öreget, az M1 Garandot is köztük. Az M14-es egy igen többféle használatra alkalmas platform, hiszen rohamfegyverként elérhető a rövidített SOCOM változat, de sokan inkább DMR-ként használják a teljes hosszal rendelkező típust.

Keleti replikák (Kalasnyikov)
Mihail Kalasnyikov fegyvere a föld legnépszerűbb és leghasználtabb darabja, ami már több mint fél évszázada használatban van. Ugyan számos fejlesztés érte azóta, de alapjaiban és formájában még mindig maradt, ami volt! Kínálatunkban számos teljesen acéltestes kalasnyikovot találsz, de szép számban érhető el a Specna Arms belépő szintű, erős polimer testes típusa is a „Core” széria. Ugyanitt találhatod meg a támogatófegyverként használatban lévő (tévesen mesterlövész puskaként azonosított) félautomata Dragunov puskát is

Európai Replikák (FN Sig, CZ)
A mi kis kontinensünk is szép számban képviselteti magát a föld fegyverei közt, számos szomszédunk is rakott le az asztalra világsikereket elért modelleket! Elég ha csak a CZ fegyvergyár Scorpion géppisztolyára gondolunk. Ide kerülnek továbbá a Belga FN fegyvergyár modelljei is, melyek közt megtalálható a SCAR rohampuska és a P90-es is! Honvédségünk által használt CZ Bren airsoft replikáink szintén itt találhatók meg.

Német Replikák (Steyr HK)
A Német alapokkal rendelkező fegyvereket is különvettük, mivel hatalmas mennyiségben állnak rendelkezésre. Ide tartozik többek közt a G36-os gépkarabély, a legendás Steyr AUG, és a Második Világháború úttörőnek számító gépkarabélya az STG44-es is.  

Géppisztolyok
A rövidebb, könnyebb, valóságban pisztolykaliberű elektromos airsoft fegyverek is külön kategóriát kaptak. Ide tartozik minden kompakt, könnyű fegyver, amit elsősorban épületharcra szántak. MP5 , Kriss Vector , Scorpion EVO.  

Egyéb replikák:
Ide kerül minden, ami a fenti felsorolásba nem illeszkedik szervesen.