Airsoft Pioneer SVU elektromos airsoft DMR mesterlövész puska

Airsoft Pioneer
119.990 Ft (94.480 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-01046
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
119.990 Ft (94.480 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az SVU-t 1977-ben kezdték el fejleszteni Oroszországban a Dragunov alapjain elindulva, egy rövidített, kompaktabb öntöltő mesterlövész puskát szerettek volna létrehozni. 1991-ben gyártásra, és rendszerbe is került az FSB-nél, és a belbiztonságnál. Szerkezete és működése megegyezik az eredeti Dragunov mesterlövész puskáéval, azonban a zárszerkezet, tár, és csőfar a markolat mögött foglal helyet, így teljesen lerövidítve a fegyver teljes hosszát. Az SVU-val így sokkal könnyebb városi környezetben harcolni, szűk tereken manőverezni. Készült egy automata tűzmódra is képes változat belőle, az SVU-A, melyet 20 darabos tárral láttak el, és tűzváltókarral, melyet a lövész értelemszerűen három állásban tud rögzíteni. A nagy, 7.62x54-es kaliber miatt így akár golyószóróként és mesterlövész puskaként is megállja a helyét a fegyver. 

Az Airsoft Pioneer elsőpként, és majdnem egyedüliként vitte tökélyre ennek a nem mindennapi fegyvernek átültetését az airsoft világába. Mint azt el is várjuk, nem nagyon spóroltak az anyagokon, így a replika azonos anyagösszetételű, mint az éles változat. Rengeteg fém, és acél alkatrészből áll, és csak az éles változaton is műanyag részek készültek polimerből. Tehát a pofadék, és előagy kivételével szinte teljesen fém fegyverről beszélünk. 

A fegyver elektromos működésű, a gyártó a V3-as gearboxot vette alapul, és ebből készített egy egyedi, de rendkívül megbízható és masszív darabot, acél fogaskerekekkel, melyeket egy erős motor hajt meg. A rugó egy acél, csapágyazott rugóvezetőn mozog, ami garantálja a hosszú élettartamot. A tűzváltókarral, csakúgy mint az SVU-A esetén válthatunk egyes, sorozat és biztosított tűzmód közt. A fegyver csövének végén megtaláljuk a kompenzátort, ami itt hangtompítóként funkcionál. Az előagyon és a testen kihajtható nyílt irányzékok kaptak helyet, oldalt pedig a szabvány orosz típusú szerelékfelfogatás, amire infrabakot, és optikát, (PSO-1, PSO1-1...stb.) tudunk felerősíteni. 

A Rendkívül hosszú, 650 milliméteres precíziós csőnek hála a fegyver pontosságán garantáltan nem esik csorba, helytáll DMR-ként, és rohampuskaként is! A Bullpup kialakítás előnyeit pedig szinte felesleges hangsúlyozni, hiszen magáért beszél. Az akkumulátor az előagyban kapott helyet, csakúgy, mint az elektromos Dragunovok esetén. A burkolat eltávolításával férünk hozzá, és tudjuk csatlakoztatni a fegyverhez. Mivel a replika közel négy kilós súllyal büszkélkedhet, leginkább támogatólövészeknek, és erősebb alkatú játékosoknak ajánljuk!

Tulajdonságai:

  • Sebesség [FPS]: 430
  • Anyaga: fém és ABS
  • Tár kapacitása: 300
  • Hossz [mm]: 920
  • Csőhossz [mm]: 650
  • Súly [g]: 3885
  • Tüzelési mód: egyes lövés és full auto
  • Hop up: van, állítható
  • Gyártó: Airsoft Pioneer
Lövedék sebessége 430 FPS
Csőhossz 650 mm
Gearbox Egyedi
Teljes hossz 950 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Tömeg 3.89 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!