Colt M16 Keymod,full fém airsoft puska

Cyber Gun
123.490 Ft (97.236 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01942
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
123.490 Ft (97.236 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

M16-os a Eugene Stoner által tervezett, Armalite által gyártott AR15-ösön alapszik. Gyakorlatilag az M16-os rövidített könnyített változata, melynek célja leginkább a közelebbi célok kiiktatása és tűzerő megtartása volt. Vietnámban az M16-os széria is nagyban befolyásolta a fejlesztést, újabb problémákat és ötleteket vetett fel, végül megszületett az első átütő sikerű típus az A1-es, melyből a hadsereg és a tengerészgyalogság is rendelt és rendszeresített. 

A Colt M16 rohampuska alapját az AR platform szolgáltatta, túlnyomó részt alumínium és cink ötvözetből készült. Kivételt képeznek ez alól különféle csapok, csavarok és a taktikai szíj rögzítési pontjai, melyek természetesen acélból készültek. A fegyver markolata és a  válltámasz nagy szilárdságú, kemény műanyagból készült, mely jól ellenáll a mechanikai igénybevételnek. 

Az előagymarkolat felső részén RIS felfogatási sínt találunk, melyre bármilyen 22mm-es szereléksínre rögzíthető kiegészítőt felerősíthetünk. (PEQ doboz, markolatok, lámpák...stb) A az előagy többi oldalán a népszerű és moduláris "Keymod" foglalatokat találjuk, így széleskörben testreszabható a teljes fegyver, a legoptimálisabb felszereltség érdekében.

Standard M4 STANAG tárakból adagol, melyből a Specna Arms is rengeteget gyártott, így az utánpótlással biztosan nem lehet gond. A hop-up kamra fémből készült, tökéletesen illeszkedik a tárajakhoz, így elakadásokkal nem fogunk találkozni. A Hop-upot a felhúzókart hátrahúzva tudjuk állítani, így nyílik le a dust-cover. A Hop-up rendszer a Specna Arms által bemutatott tárcsás típust örökölte, mely már nagy népszerűségnek örvendett az első G36-os airsoft replikák körében is. A fegyver felső részén flip-up irányzékokat találunk, a 22 milliméteres sínekre rögzítve, melyeket tetszés szerint állíthatunk, eltávolíthatunk. Az akkumulátor a tusban kapott helyet, a hatalmas hely miatt a legnagyobb kapacitású darabokkal is könnyen megbírkózik ez a modell. 

Szerkezetre, és illesztésre is egy tökéletes darabról van szó, de a legnagyobb előnye, a gyors-rúgócserés rendszer, mely lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt, a gearbox megbontása nélkül másik rugót juttassunk a rugóvezetőre. A Tus eltávolítása után férünk hozzá a rugóvezetőhöz. 

Tulajdonságai:

 • Anyag: Cink-alu/erősített polimer
 • Lövedék kezdősebessége: 390 FPS
 • Súly: 3665g
 • Hossz: 960 mm
 • Hop-up: állítható/fém kamra
 • Gyors-rugócsere: Igen
 • Tűzmód: Egyes/sorozatlövés
 • Gearbox: V2. módosított
 • Tár: Hi-cap (300BB)
 • Forgalmazó: Cybergun
 • Gyártó: Specna Arms
Lövedék sebessége 390 FPS
Csőhossz 430 mm
Gearbox V2.
Teljes hossz 960 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.67 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!