Colt M4 Airline Mod B Full metal airsoft puska, fekete

Cyber Gun
103.990 Ft (81.882 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01738
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
103.990 Ft (81.882 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az M4-es a Eugene Stoner által tervezett, Armalite által gyártott AR15-ösön alapszik. Gyakorlatilag az M16-os rövidített könnyített változata, melynek célja leginkább a közelebbi célok kiiktatása és tűzerő megtartása volt. Vietnámban az XM177-es széria is nagyban befolyásolta a fejlesztést, újabb problémákat és ötleteket vetett fel, végül megszületett az első átütő sikerű típus az A1-es, melyből a hadsereg és a tengerészgyalogság is rendelt és rendszeresített. 

A Colt M4 rohampuska alapját az AR platform szolgáltatta, túlnyomó részt alumínium és cink ötvözetből készült. Kivételt képeznek ez alól különféle csapok, csavarok és a taktikai szíj rögzítési pontjai, melyek természetesen acélból készültek. A fegyver markolata és a kihúzható válltámasz nagy szilárdságú, kemény műanyagból készült, mely jól ellenáll a mechanikai igénybevételnek. 

Az előagymarkolat felső részén RIS felfogatási sínt találunk, melyre bármilyen 22mm-es szereléksínre rögzíthető kiegészítőt felerősíthetünk. (PEQ doboz, markolatok, lámpák...stb) Az Airline modell könnyített előagya kifejejezetten a támogató fegyvereket idézi, így remek platform azzá építeni is. 

A fegyver standard M4 STANAG tárakból adagol, melyből a Specna Arms is rengeteget gyártott, így az utánpótlással biztosan nem lehet gond. A hop-up kamra fémből készült, tökéletesen illeszkedik a tárajakhoz, így elakadásokkal nem fogunk találkozni. A Hop-upot a felhúzókart hátrahúzva tudjuk állítani, így nyílik le a dust-cover. A bolt-catch is működik a fegyveren, élethűbbé, és könnyebbé téve így a használatát. A fegyver felső részén flip-up irányzékokat találunk, a 22 milliméteres sínekre rögzítve, melyeket tetszés szerint állíthatunk, eltávolíthatunk. Az akkumulátor a megszokott helyen, a tusban csatlakoztatható a fegyverhez.

Szerkezetre, és illesztésre is egy tökéletes darabról van szó, de a legnagyobb előnye, a gyors-rúgócserés rendszer, mely lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt, a gearbox megbontása nélkül másik rugót juttassunk a rugóvezetőre. A tuscső 45°-al történő elcsavarása után hozzáférünk a rugóvezetőhöz, melyet szintén eltekerve ki tudunk venni a gearboxból, és másik rugóval visszatenni a helyére. 

Tulajdonságai:

  • Anyag: Cink-alu/erősített polimer
  • Lövedék kezdősebessége: 390 FPS
  • Súly: 3200g
  • Hossz: 800-880mm
  • Hop-up: állítható/fém kamra
  • Gyors-rugócsere: Igen
  • Tűzmód: Egyes/sorozatlövés
  • Gearbox: V2. módosított
  • Tár: Hi-cap (300BB)
  • Forgalmazó: Cybergun
Lövedék sebessége 390 FPS
Csőhossz 363 mm
Gearbox V2.
Teljes hossz 880 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!