Termékek Menü

Cyma CM042S airsoft AK47S, acél/fa kivitel

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
83.990 Ft (66.134 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00728
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: CYMA

Leírás és Paraméterek

A Kalasnyikov földünk legelterjedtebb, leghasználtabb és legnagyobb darabszámban gyártott és eladott fegyvere. Mihail Kalasnyikov találta fel 1947-ben, 1949-ben rendszeresítették a Szovjet hadseregben. A cél egy 3-400 méteren hatásos automata gépkarabély kifejlesztése volt, a második világháborúban megismert ellenséges fegyverek (Sturmgewehr, M1 Garand) alapján. Fejlesztése a mai napig tart, holott Kalasnyikov 2013-ban elhunyt. Több külhoni változata is napvilágot látott, mint például a magyar katonák által jól ismert AMD65-ös.

A Cyma mindig is élen járt az airsoft célra szánt Kalasnyikovok gyártásában. Mondhatni a kalasnyikov lett a cég Mona Lisája, melyet a mai napig elérhető áron kínálnak. A CM042S az AK47-es desszant változatának állít elképesztően hiteles emléket, teljesen fém, acél/fa kivitelben. A fegyver működése elektromos, a motort egy akkumulátor hajtja meg, ami a tokfedél alatt kapott helyet, tehát a szokásos rúd alakú akkumulátorokkal tudjuk használni. Az előagy és a markolat igényes felületkezelésű, lakkozott fából készült, így a kezünkben valóban egy igazi kalasnyikovot tartunk majd. A válltámasz acélból készült, és a felfüggesztésnél található gomb benyomása után alulra az előagyra hajtható. 

A 042S nem csak megjelenésben, és anyagminőségben emelkedik felül a konkurencián, de erejében is felülmúlja azt, hiszen 430 FPS-re képes. A V.3-as gearboxban acél fogaskerekek kaptak helyet, melyeket egy erős és megbízható cyma gyártmányú motor hajt meg. Mivel az AK47-esen még nem volt infrabak optika felszereléséhez, így ezt a lehetőséget a tárajak előtt létvő csavarok kilazításával, és AK szereléksín felerősítésével tudjuk megteremteni magunknak igény szerint. 

Erőben, anyagban, és minőségben is kiemelkedő darab a 042-es!

Az CM028S AK-47 airsoft puska tulajdonságai:

  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 430
  • Fegyver hossza [mm]: 640 / 890
  • Cső hossza [mm]: 456
  • Súly [g]: 3510
  • Tüzelési mód: egyes/sorozat
  • Tár típusa: Hi-Cap tár
  • Tárkapacitás [db]: 500
  • Hop Up: van, állítható
  • Blow Back: nincs
Lövedék sebessége 430 FPS
Csőhossz 456 mm
Gearbox V.3
Teljes hossz 640 mm
Tárkapacitás 500db
Tömeg 3.5 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Jobb oldali bannerek
Készlet szűrő
Gyártók