Cytac műanyag gyorstok Sig Sauer

Cytac
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-KIE-00334
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
9.990 Ft (7.866 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Sig Sauer P226 és SP 2022-es pisztolyokhoz készült merev Cytac pisztolytok erős polimer anyagból készült, mely minden körülmények között biztosan tartja a bele helyezett fegyvert. A kompozit műanyagból készült tok ellenálló a hőmérsékleti hatásokkal szemben, jól tűri külső hőmérséklet változását és ellenálló az UV sugárzással szemben is. A high-tech anyagok felhasználásának köszönhetően a Cytac pisztolytok igen erős, masszív kialakítású, viselés közben nem csavarodik és egyáltalán nem hajlamos a vetemedésre. A Sig Sauer P226 és SP2022-es pisztolyok részére készített merev tokon gyors-kioldót helyeztek el, melynek megnyomásával a benne tárolt fegyver könnyedén és gyorsan előrántható, de egy mozdulattal gyorsan eltehető is.

A Sig Sauer pisztolyok részére készült Cytac tokot úgy tervezték, hogy az a viselője számára a lehető legkényelmesebb viselet legyen. Ennek érdekében a tok 360°-ban elforgatható, ezzel a pisztoly dőlésszöge egy imbuszkulcs segítségével a számunkra legmegfelelőbb módon beállítható. A modern kialakítású Cytac pisztolytokok különféle változatai szinte az összes népszerű fegyvertípushoz megfelelnek, melyek a felhasználók számára egyszerű és gyors viselést tesznek lehetővé. Ergonomikus kialakításuknak köszönhetően viselésük egész napos viselés esetén sem válik kényelmetlenné. Kiváló minőség, megfizethető ár.

A következő éles fegyverekhez használható: Sig Sauer P220,P225,P226,P228,P229,SP2022

Továbbá használható a Sig Sauer jellegű gáz -riasztó (Retay Baron sorozat), airsoft és légfegyverekhez (Sig Sauer SP2022) is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!