CZ P-09 Urban Grey blow back airsoft pisztoly

Action Sport Games
85.790 Ft (67.551 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00876
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
85.790 Ft (67.551 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A CZ P-09-es szériája elsősorban a katonai szférát célozta meg. Egy olyan pisztoly kifejlesztésére törekedtek, ami rendkívül szívós, ellenálló a környezeti behatásoknak, egyszersmind elpusztíthatatlan, éppen ezért döntöttek az üvegszálas hőálló műanyag test mellett. Stressz tesztek százai előzték meg a pisztoly rendszeresítését, és végül akadálytalanul jutott át mindegyiken.

Az ASG replikája teljes licenszet kapott a CZ-től, amit teljes mértékben ki is használtak. A pisztoly teste polimerből készült, a szán masszív fémötvözetből. A pisztoly gázüzemű, és GBB rendszerű, tehát a szán minden lövés után hátrarobban, kiürült tár esetén hátulakad. Mivel a szán fémből van, CO2-es tárakkal is használhatjuk, úgy azonban nagyobb visszarúgásra kell számítanunk, de ez csak növeli a realisztikus érzést tüzeléskor. A markolat pontosan olyan kényelmes mint az éles változaton, nem csúszkál a kézben az ujjbegyeknél lévő recézett résznek köszönhetően. A szán közepén, hátulján és elején is megtalálhatóak a felhúzást segítő rovátkák, így gyakorlatilag bármilyen módszerrel tűzkész állapotba helyezhető a fegyver. A cső alatt találjuk a szereléksínt, amire bármilyen általunk választott külső kiegészítő felszerelhető. Az elsütőbillentyű rendkívül finoman üzemel, egészen kevés erő kell az elhúzásához.

Az Urban Grey típus csővégén megtaláljuk a hangtompító felszereléséhez kialakított menetet, amire bármilyen 14 milliméteres (CCW) menettel ellátott hangtompítót felerősíthetünk. (Pl. Traceres hangtompítót is) 

Bátran ajánljuk a modern fegyverek kedvelőinek, és azoknak akik szeretik a több taktikai lehetőséget rejtő pisztolyokat. Kezdőknek és profi játékosoknak egyaránt.

Tulajdonságai:

  • Működés: CO2/Green gas
  • Lövedék kezdősebessége: 370 FPS 
  • Hop-Up: Van (állítható)
  • Tár: 25 BB
  • Súly: 970 g
  • Hossz: 205 mm
  • Blow back: van
  • Anyag: Fém / Polimer
  • Gyártó: Action Sport Games, Dánia
Lövedék sebessége 380 FPS
Csőhossz 100 mm
Teljes hossz 205 mm
Kaliber 6 mm
Működés CO2
Tárkapacitás 25db
Tömeg 0.97 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!