Gáz-riasztó pisztolytokok, gyorstokok

Rendezés:

Hogy a leggyorsabb a fegyver elővétele?

Pisztolyt nem érdemes övbe tűzve, vagy zsebben tartani, hiszen kieshet, balesetveszélyes helyzeteket idézhet elő! Webshopunk és üzleteink számos alternatívát nyújtanak a pisztolyok viselésére! A legalapvetőbb mód erre egy masszív és közel minden pisztolyhoz használható gyöngyvászon pisztolytok. Ez a leggyakrabban patenttel, vagy tépőzárral tartja a helyén a fegyvert, ennek kikapcsolása után húzható elő a tokból.

Amikor fél másodperc is számít!

Üzleteinkben az összes ismert gyártó pisztolyaihoz találsz úgynevezett „gyorstokot” melybe a pisztoly 1:1 méretarányok esetén egyetlen kattanással rögzül a sátorvasnál, majd egyetlen gombnyomásra kiold és előrántható a tokból!

Nincs gyorstok a fegyveremhez! Van megoldás?

Annyi marokfegyver létezik világszerte, hogy a gyártók legnagyobb igyekezete ellenére sem létezik mindegyikhez gyorstok, amibe passzolna! De erre is van megoldás! A Swiss Arms Adapt-X gyorstokjai minden aspektusában testreszabhatók a pisztoly formája alapján, sőt! Akár balkezesre is átszerelhetők, így ezekbe a tokokba közel az összes normálméretű pisztoly passzolni fog!

Megvettem, de mégsem passzol a fegyver! Mit tegyek?

Ha van rá lehetőség javasoljuk a kiválasztott tokba belepróbálni a pisztolyt vásárlás előtt! Ezt bármelyik üzletünkben megteheted! Amennyiben éles licenszekkel és méretarányokkal rendelkező pisztolyod van, szinte garantáltan jó lesz a hozzá gyártott gyorstokba!