Gumilövedékes fegyverek

Gumilövedékes fegyverek

A Combat Zone webshopjában különféle fegyverek replikáit találod, fontos tudni, hogy ezek nem feltétlen úgy működnek, mint egy éles fegyver, ahogyan az esetek nagy részében egy replika strapabírása is messze alulmarad az éles változatéval szemben. 

Rendezés:

Gumilövedékes fegyverek

Otthonvédelemre, lakás, birtokvédelemre szinte minden esetben a gumilövedékes fegyvereket javasoljuk. Magyarországon jelenleg ezek a leghatékonyabb teljesen legálisan, engedély nélkül vásárolható és használható eszközök. Kínálatunkban rendkívül sokszínű gumis fegyvereket találhatsz. Vannak a Keserű Művek gáz-riasztó alapokon nyugvó indítópatronos fegyverei, ezek képviselik a legnagyobb erőt, hiszen elképesztő kaliberekben készülnek. Vannak Paintball markereken alapuló puskák és pisztolyok is, ezek működtetéséhez CO2 patronokra van szükség. Alternatív vonalat képviselnek a repertoárban a Byrna kinetikus fegyverei, melyek szintén CO2 meghajtással működnek, nyomás alá helyezésük azonban semmilyen eszközt, műveletet nem igényel. Ezek a fegyverek polimer, vagy üreges lövedékeket tüzelnek, súlyuk jóval kisebb, mint a normál, vagy fémporos gumiké, így lőtávjuk is sokkal nagyobb lesz.

Hogyan használhatok gumis fegyvert?

Vásárlás után a gumilövedékes fegyverrel a személynek nincs semmilyen dolga, viselési engedélyt úgysem adnak rá. Ha szeretnél egy átfogó teljes képet kapni arról, milyen jogszabályokat kell betartanod, hogyan, milyen helyzetekben használhatod gumis fegyvered, tekintsd meg videónkat róla!