Termékek Menü

G&G CM16 SRS elektromos airsoft rohampuska (ETU)

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
77.990 Ft (61.409 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-00707
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: G&G Armament
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az M4-es a Eugene Stoner által tervezett, Armalite által gyártott AR15-ösön alapszik. Gyakorlatilag az M16-os rövidített könnyített változata, melynek célja leginkább a közelebbi célok kiiktatása és tűzerő megtartása volt. Vietnámban az XM177-es széria is nagyban befolyásolta a fejlesztést, újabb problémákat és ötleteket vetett fel, végül megszületett az első átütő sikerű típus az A1-es, melyből a hadsereg és a tengerészgyalogság is rendelt és rendszeresített. Az AR15 platform rendkívül népszerű továbbá a sportlövészek köreiben is, éppen az említett modularitása miatt! 

A G&G kiemelkedően jó minőséget tart fenn évek óta az airsoft piacon, fegyvereik, de méginkább lövedékeik a mai napig a legjobbak közt vannak. A CM16 Raider-L a G&G belépő szintű M4-es replikája, mely remek választás azok számára, akik egy megbízható, erős, és jó anyagokból készült fegyvert keresnek. A test alsó és felső része erősített polimerből készült, a tuscső, a cső, és minden fontosabb mozgó alkatrész pedig fémből. V2-es gearbox hajtja a fegyvert, amit már ismerhetünk a korábbi M4/M16-os modellekből. 

Az SRS modell igazi erénye a belsejében rejlik, habár megjelenésre is kiemelkedően szép fegyver. Az elsütőbillentyű közvetlenül kommunikál az úgynevezett ETU (Electric Trigger Unit) rendszerrel, ami a G&G alternatívája a MOSFET-re. Az ETU sokkal gyorsabb válaszidőt tesz lehetővé a Gearbox és az elsütőbillentyű közt, továbbá minden egyes lövéskor egy teljes ciklust hajt végre a belső rendszeren, így kiküszöböli a korai V2-es gearboxok gyermekbetegségeit, kíméli a rugót és a többi alkatrészt is. 

A CM16 Raider egy igazi épületszörnyetegnek lett gyártva, továbbá a G&G Combat Machine szériájának büszke darabja. Az ETU rendszer továbbá programozható, így a megszokott tűzmódok, (Safe, Semi, Full auto) beállíthatunk 3-as burst sorozatot is. 

A hop-uphoz a felhúzókar hátrahúzásával férünk hozzá, a szokásos oldalsó csavarral tudjuk állítani. Elektromos működésű, tehát a markolatban lévő motort egy akkumulátor hajtja, ami a tusban kapott helyet. Előagyán a modernebb M4-eseken már megszokott katonai szereléksíneket találjuk, melyre bármilyen 22mm-es sínre szerelhető kiegészítőt felerősíthetünk. Az előagy a testhez már free-float módszerrel csatlakozik, így nem kell a Delta-ring kilazulásától tartanunk, ez a fegyver rendkívül egyben van. 

Ha belépsz az ajtón játékon, ne felejtsd kint ezt a bestiát!

Tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebesség [FPS]: 350
 • Meghajtás: elektromos
 • Gearbox típusa: V2
 • Tüzelési mód: egyes lövés/sorozat
 • Hossz [mm]: 650-750
 • Csőhossz [mm]: 210
 • Súly [g]: 2100
 • Tár típusa: Hi-Cap tár
 • Tár kapacitás [db]: 300
 • Hop-Up: van, szabályozható
 • ETU elsütő rendszer
 • Programozható lőmódok
 • Blow Bacműanyag, aluminium, acél
Lövedék sebessége 350 FPS
Csőhossz 210 mm
Gearbox V2
Teljes hossz 650 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Távcsősín 22mm
Tömeg 2.1 kg
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Jobb oldali bannerek
Gyártók