Termékek Menü

G&G M21 EBR bronze Airsoft DMR puska

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
242.990 Ft (191.331 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01504
Elérhetőség: Készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: G&G Armament

Leírás és Paraméterek

Az M14-es rohampuska az M1 Garand korszerűsítéséből indult el. Habár az M1-es rendkívül jól teljesített a 2. Világháborúban, gyalogsági fegyverként egy évtizeddel később mégsem érte el a kívánt szintet. 1959-ben indultak el a fejlesztések egy módosított puska irányába, lecserélve a garand 8 lövedékes tárkapacitását egy külső tárra, amibe 20 lövedék fér, fejlettebb gázelvezető rendszer beépítésével. 1960-ban rendszeresítették az M14-est a hadseregben, 1965-ben a tengerészgyalogságnál is. Később, az M16-os debütálása után is szolgálatban maradt a puska, mint DMR (Designated Marksman) támogatófegyver. Azóta számos modernebb változata látott napvilágot, mint például a Socom, vagy az MK14, M21 EBR. 

Az M21-es az M14-es modern hadviselésre, támogató lövészi szerepkörre kialakított DMR puskája, melyet gyakran láthatunk megfigyelők, (spotter) de mesterlövészek kezében is. Teste teljes egészében CNC alumíniumból készült, gyönyörű matt-bronz festéssel, mely elképesztően időtálló a nano-coating technológiának köszönhetően. A fegyver elektromos rendszerű, V7-es gearbox kapott benne helyet, melyet az előagyba csatlakoztatott akkumulátorról tudunk hajtani. A fegyver teste fémből, kulcsfontosságú alkatrészei pedig acélból készültek. A G&G ezt a fegyvert a legerősebb 18000 RPM-re képes nagynyomatékú motorjával látta el, hiszen úgyis mindenki DMR-ként akarja majd használni, így pár kisebb alkatrészen és finomhangoláson kívül szinte nincs is szüksége másra, hogy ezt elérhessük. 

Az előagy minden oldalán 22 milliméteres síneket találunk, így az EBR maximálisan testreszabható kiegészítőkkel, bipoddal, PEQ dobozzal, és természetesen az aáltalunk választott legmegfelelőbb optikával, távcsővel. A V7-es gearboxban 8mm-es csapágyazás van, belsejében pedig acél fogaskerekek szállítják az erőt a dugattyúba. 

Elképesztően szép megjelenésű, részletes és profin kidolgozott ritkaság ez a fegyver, mely a modern hadviselés kedvelőinek szinte kötelező darab! 

Tulajdonságai:

  • Működés: Elektromos (AEG)
  • Anyag: Acél/Alumínium
  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 390
  • Fegyver hossza [mm]: 1140
  • Csőhossz: 510 mm
  • Tár: 1db (450BB)
  • Gearbox: V.7
  • Súly [g]: 4700
  • Tüzelési mód: egyes/sorozat
  • Tárkapacitás [db]: 450
Lövedék sebessége 390 FPS
Csőhossz 510 mm
Gearbox V.7
Teljes hossz 1140 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 400db
Távcsősín 22mm
Tömeg 4.7 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Jobb oldali bannerek
Készlet szűrő
Gyártók