H&K P8 A1 6 mm green gas airsoft pisztoly

Umarex GMBH
88.990 Ft (70.071 Ft + ÁFA)
A HK P8-ast a KWA nagy múltra visszatekintő cég gyártja, akiket már ismerhetünk abszolút prémium kategóriás gázüzemű karabélyaikról. A pisztoly maximális élethűséggel készült, így a szán és a cső, illetve minden egyéb alkatrész fémből készült, míg a tokozás az élessel megegyező strapabíró kompozit-ABS-ből. A pisztoly Gas Blow-back rendszerű, a szán minden lövés után hátrarobban, végezve az öntöltő műveletet. A KWA egészen erős visszarúgást érte el, még normál green gas használatával is, így sikeresen imitálja a pisztoly egy éles fegyver erejét. A biztosítót a fegyver baloldalán találjuk, ugyanúgy működik mint az élesé, és még a fesztelenítő funkció is helyet kapott rajta. 
Cikkszám: GB-AS-01856
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
88.990 Ft (70.071 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Heckler & Koch cég megalapítása két kiváló szakember, Edmund Heckler és Theodor Koch nevéhez fűződik. A cég több mint 50 éve szállít harci fegyvereket számos ország fegyveres erői részére. Termékei kivétel nélkül kiemelkedő minőségűek, ezért a HK fegyvereket világszerte alkalmazzák elit alakulatoknál, terrorelhárító kommandóknál. Világsikerű fegyverük, a Bundeswehr G3-as puskájának módosított változata, a G36C, mely az airsoft játékok rajongóinak körében is igen nagy népszerűségnek örvend. Az eredeti HK USP (az USP rövidítés az Universal Selbstladepistole kifejezések rövidítéséből származik) egy fiatal modellnek számít, melynek gyártása 1993-ban kezdődött, de igen rövid idő alatt világhírre tett szert.

A tárkioldót a megszokott H&K rendszerrel a sátorvasba építve találjuk, mindkét oldalon működtethető. Nyílt irányzékai fixek, feltűnő fehér pontokkal látták el őket, így kontrasztos képet kapunk a célunkról, könnyebben irányozva. A tár igen masszív, így nagy gázkapacitással rendelkezik, ami akár 60 BB lövedék kilövésére is alkalmas. BB kapacitása 23 darab. Sütése Single és Double-Action, így revolverezve, de előfeszítve is remekül használható. A markolaton csúszásgátló felületet találunk, a hátsó résznél erősebb, hangsúlyosabb kivitelben, így kesztyűs, vagy szabad, de nedves tenyérrel sem fog csúszni a markolat. Hop-up rendszere állítható, így pontosságunk és lőképünk igény szerint finomhangolható lesz. 

Tulajdonságai:

  • kaliber: 6 mm (BB golyó)
  • tárkapacitás 23 db
  • működés: Green gas
  • Rendszer: Gas Blow-Back
  • biztosítás: manuális
  • lövedék kezdősebessége: 310 FPS
  • súly: 800 g
  • teljes hossz: 195 mm
  • csőhossz: 114 mm
  • szereléksín: 22 mm-es
Lövedék sebessége 310 FPS
Csőhossz 114 mm
Teljes hossz 195 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 23db
Tömeg 0.8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!