KJW Beretta M9 airsoft pisztoly (green gas) GBB

KJ Works
37.990 Ft (29.913 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00371
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
37.990 Ft (29.913 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az M9A1-es a Beretta gyártmánya, melyet 1984-ben rendszeresített az amerikai hadsereg és légierő. Számos teszten és összehasonlításon esett át, hasonlóan nagy nevű gyártók közt, mint például a Walther, Colt, S&W, azonban az M9-es rendre a legjobbnak bizonyult ár/érték arányban is. Megbízható nyílt-szánas rendszere miatt töredékére csökken az elakadás esélye, így egy megbízható modellről van szó. Double és Single-action működésre is képes.

A KJW hosszú évek alatt épített hírnevet magának a gázüzemű pisztolyok világában. Mindig is kiemelkedő minőségű termékeket gyártottak, megbízható belső rendszerrel. Nincs ez másképp az M9 esetén sem, ami a Beretta népszerű pisztolyának airsoft replikája. A pisztoly teljes egészében fémből készült, festése, anyagmegmunkálása kiemelkedően jó. Green Gas- szánhátrasiklással működik, (GBB) tehát a szán minden lövés után hátrarobban, végezve a töltési műveletet.

A szánon megtaláljuk a jellegzetes Beretta típusú biztosítót is, amit hüvelykujjunkkal kényelmesen tudunk működtetni. A green gast közvetlenül a tár betöltőszelepébe töltjük, ami szintén fémből készült, és 21 BB befogadására alkalmas. A pisztoly súlya megegyezik az élesével, működésre, a szánhátrasiklásnak köszönhetően, pontosan ugyanazt az élményt nyújtja. A pisztolyon belül állítható hop-up van, ami gondoskodik az optimális lőtávunkról. A pisztoly alján egy 22 mm-es szereléksínt is találunk, amire tetszés szerint lámpát is felszerelhetünk éjszakai használatra. Ereje kültéri, és épületharcra is alkalmassá teszi.

Aki minőségi, hibátlan kivitelezésű Berettára (M9) vágyik, a KJ. Works gyártmányában megtalálja azt.

Tulajdonságai:

  • Anyaga: fém
  • Működése: Gázos (Green Gas)
  • Sebesség [FPS]: 300
  • Hossz [mm]: 215
  • Tömeg [g]: 880
  • Tüzelési mód: SA/DA
  • Tárkapacitása [db]: 24
  • Hop-Up: állítható
  • Blow Back: van
Lövedék sebessége 300 FPS
Teljes hossz 215 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 24db
Tömeg 0.88 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!