Midland palack és töltőszett PCP légpuskák töltéséhez, 5l

Midland
124.990 Ft (98.417 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-KIE-00654
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
124.990 Ft (98.417 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Midland palack PCP puskák egyszerű töltésére szolgál. A töltőkészlet egy palackból és egy átfejtő egységből áll, ezáltal a PCP légpuskák feltöltése jelentősen leegyszerűsödik.

A kit tartalmazza az angol gyártású palackot, amely mind a brit, mind a nemzetközi szabványoknak megfelel, az integrált átfejtő szelepet (MDE Jubilee gun valve), nyomásmérőt, melynek számlapja fluoreszcens bevonatának köszönhetően sötétben világít megkönnyítve a leolvasást korlátozott látási viszonyok között is, valamint tartalmazza a lefúvató szelepet.

Az MDE Jubilee szelep a gyártó legújabb fejlesztése, amely tervezésénél messzemenően figyelembe vették a légfegyveres lövészet támasztotta igényeket. A szelep bemenete tartalmaz egy rugóvezérelt határoló-eszközt, amely a biztonságos töltést segíti. A készlet tartalmazza a magasnyomású tömlőt is (1/8 BPS csatlakozással), amelyre szinte minden fegyver töltőcsonkja csatlakoztatható (Daystate, Hatsan, Brocock, Weihrauch, BSA, Gamo, Air Arms stb.)

A szett igazán jó választás, ha nem rendelkezik palackkal és átfejtő készlettel sem. A palack utántöltését jellemzően tűzoltóságokon, búvárkluboknál lehet elvégezni, természetesen igény esetén a palack töltését elvégezzük. A palackot megtöltve, 300 bar nyomáson adjuk.

Műszaki adatok:

  • Térfogat: 5 liter
  • Üzemi nyomás: 300 bar
  • Próbanyomás: 450 bar
  • Töltőszettel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!