Novritsch SSX303 Stealth airsoft mesterlövész puska

NOVRITSCH
161.990 Ft (127.551 Ft + ÁFA)
Novritsch maga is egyszerű airsoftosként kezdte, a Youtube videómegosztó platformon tett hihetetlen népszerűségre szert főként a fiatalabb korosztály köreiben. Videóit több-kevesebb sikerrel a mai napig több száz Youtuber másolja, veszi alapul saját airsoft élményeik bemutatására. Az elmúlt 4 évben erre a névre brand épült, majd kiforrotta magát gyártónak, ami nem kisebb sikerrel megy, mint a korai videóvágások. 
Cikkszám: GB-AS-01963
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
161.990 Ft (127.551 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Novritsch SSX303-asa a bizonyíték arra, hogy a Tokyo Marui MK23-asa mire is képes igazán, hiszen ez egy pisztoly-karabély kit, belső tuninggal, ugyanakkor olyan lőtávval, ami a legtöbb hagyományos rugós puskát is maga mögé utasítja! Belsejében túlnyomórészt Maple Leaf alkatrészek rejtőznek, ami már önmagában kivételes minőséget képvisel. A fegyver csöve egy 303 milliméter hosszú, szintén Maple Leaf precíziós típus, ami kihozza a fegyverből a maximumot, minden körülményben. Hop-up rendszere kifejezetten a nehéz BB lövedékekhez lett megalkotva, így 0,32-es BB-nél nehezebbekkel érdemes használni, így képes a fegyver a legnagyobb lőtávra és precízitásra. Az SSX303-as no Blow-back rendszerű, a tár megtöltése és a fegyverbe helyezése után gyakorlatilag tűzkész, hiszen egy finoman járó double-action elsütőszerkezettel rendelkezik. A hop-up a fegyver jobb oldalán lévő hüvelykivető-nyílásnál állítható, hengeres típusú, így mindenki tökéletesen be tudja állítani a számára optimális röppályát. 

A fegyver hossza alig haladja meg a 65 centit, súlya pedig kicsivel több mint másfél kiló, mivel az előagya teljesen CNC alumíniumból készült, melynek oldalán és alján is M-Lok rendszerű könnyítéseket találunk, melyekre minden M-Lok rendszerű kiegészítő felerősíthető. (Markolatok, lámpák ...stb. A test felső részén végig 22 milliméteres sínt találunk, melyre minden általunk választott optika felerősíthető, javasolnánk egy közepes erősségű távcsövet, ami még megőrzi a fegyver kompaktságát. A test végén AR15 rendszerű szabvány buffer-tube található, melyen egy CTR könnyű tus kapott helyet, melyet 5 pozícióban tudunk állítani a karunk és kényelmi igényeink szerint. A tus alatt QD felfogatási pont van, melyre egy ponton rögzíthető szíjakat akaszthatunk, de ez megtalálható a tuson, az M-Lok előagyra pedig felfogatható egy ilyen, ha inkább 2 ponton használnánk. A külső cső végén 14 milliméteres CCW menet található, erre rögzíthető hangtompító, vagy igény esetén traceres egység is. 

A méret és a súly többé már nem a megbízhatóság jele! 

Tulajdonságai:

 • Működés: gázos (green gáz)
 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 450
 • Anyaga: CNC alu, műanyag
 • Tár kapacitása [db]: 24
 • Hossz [mm]: 650
 • Cső típusa: Maple Leaf precíziós
 • Csőhossz [mm]: 303
 • Tömeg [g]: 1650
 • Hatásos lőtávolság [m]: 60-80
 • Tüzelési mód: egyes lövés
 • Gyártó: Novritsch
Lövedék sebessége 450 FPS
Csőhossz 303 mm
Teljes hossz 650 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 24db
Távcsősín 22mm
Tömeg 1.65 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!