Specna Arms SA-H22 Bronze EDGE 2.0 elektromos airsoft rohampuska

Specna Arms
131.790 Ft (103.772 Ft + ÁFA)
Menny.:
A Specna Arms SA-H22-ese újragondolja a korábbi HK416-ost, modernebb megjelenés, teljes belső elektronikai kontroll, állítható érzékenységű elsütőbillentyű, Orion gearbox, gyorsrugócsere, MOSFET. A H22-esbe nyugodtan tehetünk 11.1 V akkumulátort, könnyedén kezelni tudja, beépített chipjeinek hála képtelen kárt okozni önmagában. Egészen M140-es rugóig tuningolható, így kiemelkedő támogatófegyverré is alakíthatjuk, nem beszélve az acél, 6.03-as átmérőjű precíziós csőről, mellyel elképesztő pontosságot érünk el. Módosított Flat lenyomó hop-up rendszerével, és a modern Specna fegyverek védjegyévé vált hengeres hop-up állítással felvértezve könnyedén a legjobb alternatíva egy AR15-ösre. 
Cikkszám: GB-AS-01722
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
131.790 Ft (103.772 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A HK 416-os egy német tervezésű, kiemelkedően masszív és strapabíró alternatíva a külső behatásokkal szemben igencsak védtelen AR15, M4 platformra, melyet az amerikai hadsereg használ. A Heckler & Koch ezt a fegyvert elsődlegesen az amerikai piacra szánta a hadseregnek, külső jegyeiben hasonlít az M4-esre, koncepciószinten azonban gyökerestül átalakították, módosították, a két fegyver tehát pár külső kiegészítőn kívül teljesen eltér egymástól. A HK416-ost a G36-os német rohampuskáéhoz hasonló rövid hátrasiklású gázdugattyús rendszerrel látták el, ami ellenállóbb, és megbízhatóbb, mint az AR platformé. A fegyvert tesztelték, és mindenben felülmúlta az említett darabokat, végül a szerződést mégsem írta alá az amerikai hadsereg a H&K-val, azonban Norvégia, és számos másik különleges egység rendszeresítette soraiban a kiváló fegyvert. (Delta Force, Navy Seal, SWAT, Francia idegenlégió...stb.) 

A Specna Arms SA-H22-ese a második generációs HK416-os a gyártó felhozatalában. Ez a fegyver gyakorlatilag az összes jelenleg elérhető tuninggal és újítással el lett látva, ami megtalálható az airsoft replikákban. Első körben a Specna Arms GATE gyártású ASTER Mosfet chippel látta el, ami amellett, hogy védi a fegyver elektronikáját és nagy nyomatékú neodímium motorját, számos programozási lehetőséggel is bír, mint például az elsütő érzékenysége, ami szintén egy új rendszer lett a HK416-osban. A Solar elsütőbillentyű tökéletes összhangban működik az ASTER chip szenzoraival, számos érzékenységi szintet (250) téve lehetővé a lövésznek, így a speedsofttól a DMR, vagy mesterlövész játékstílus kedvelőkig mindenki számára tökéletesíthető az élmény. A fegyver összes belső alkatrésze gyárilag tuningolt, finomhangolt típus. Dugattyúja könnyített polimerből készült, acél fogakkal, hogy bírja a nagy nyomatékú motor igénybevételét, a dugattyúfej csapágyazott és dupla O-gyűrűkkel ellátott a lehető legjobb tömítés érdekében. Acél csapágyazott rugóvezetőt kapott, ami az ORION rendszerű újfajta Specna gearboxban található, így nem csoda, hogy gyors-rugócserés rendszerű. 

A Gearboxban acél fogaskerékszett mozog, a védelmét pedig az ASTER elektronikus chip biztosítja. Többek közt Mosfetként is működik, de számos programozható funkciója is van. Gyakran előforduló hiba az ellentétes polaritásból eredő károsodás a motor esetén, ami ezzel a chippel nem fog előfordulni. Számos szenzora segítségével kiválóan kommunikál a SOLAR elsütővel is. A H22-est módosított Flat lenyomós hop-up rendszerrel látták el, mely jóval érzékenyebben hangolható, és nagyobb lőtávot tesz lehetővé, mint a hagyományos típusok. Természetesen a fegyver belső csöve precíziós, csökkentett átmérőjű (6.03mm) így a pontosság, tömítettség és nagy lőtáv garantált. 

A fegyver teste cink-alu ötvözetből készült, a buffer-tubeon egy modernizált HK416 tus van, mely több pozícióban állítható, két oldalán pedig szíjakasztási pontokat találunk. A tuscsövön is megtalálhatók az egypontos szíj felfogatásához szükséges pontok, továbbá az előagy M-lok kialakításán oldalt további lehetséges felfüggesztési pontok vannak, melyekbe QD szíjakasztókat helyezhetünk el. A Specna Arms H22-eséhez a gyártó által készített 2 darab S-Mag mid-cap jár, melyek rendkívül masszív és erős polimerből készültek, kapacitásuk 125 BB. Az M-lok rendszerű előagyra további szereléksínek segítségével kiegészítőket szerelhetünk, de a fegyver felső részén alapból megtalálható a 22 milliméteres sín, melyre optikát, távcsövet erősíthetünk. 

A Specna Arms legújabb fegyvere a végletekig elmegy, minden alkatrésze a legjobb minőséget képviseli! 

Tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebesség [FPS]: ~380/~300
 • Működés: elektromos (AEG)
 • Csatlakozó: Kis-Tamiya és T-Deans
 • Anyag: Cink-alumínium/polimer
 • Gearbox típusa: ORION módosított V2-es
 • ASTER MOSFET chip
 • 11.1V LiPo ready
 • Állítható elsütés érzékenység
 • Helium Flat lenyomó
 • Tüzelési mód: egyes lövés/sorozat
 • Gyors-rugócsere
 • Hossz [mm]: 895
 • Csőhossz [mm]: 360
 • Súly [g]: 3100
 • Tár típusa: 2x S-Mag Mid-cap
 • Tár kapacitás [db]: 125
 • Hop-Up: van, szabályozható
Lövedék sebessége 380 FPS
Csőhossz 360 mm
Gearbox Orion V2.
Teljes hossz 895 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 125db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!