Specna Arms SA-S02 M40A3 airsoft mesterlövész puska + kieg

Specna Arms
83.290 Ft (65.583 Ft + ÁFA)
Menny.:
A Specna Arms SA-02-ese egy remek minőségű belépő-szintű mesterlövész puska, a gyártóra jellemző ötletes újításokkal, és kifogástalan megjelenéssel. A fegyver tokozása erősített polimerből készült, (az éles változat is polimer tokozású) a válltámasz pofadékát két csavarral emelhetjük a megfelelő szintre, az egész testet pedig három imbusz csavar fogja a csőhöz, elsütőszerkezethez. A fegyver minden egyéb alkatrésze fémből készült. A High Velocity változat erősített belsővel kerül forgalomba, hogy valóban alkalmas legyen a mesterlövész szerepkör betöltésére. A lövedék kezdősebessége 0,20-as BB-vel mérve 490-495 FPS közt mozog. 
Cikkszám: GB-AS-01889
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
83.290 Ft (65.583 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Mint majdnem minden amerikai forgó-tolózáras mesterlövész puska, az M40-es is a Remington 700-ast használta alapnak, azonban ezt a puskát kimondottan az amerikai tengerészgyalogság számára tervezték. Az első modell az M40-es még 1966-ban látott napvilágot, és végigjárta a vietnámi hadszínteret. A '70-es években pedig a tengerészgyalogos mesterlövészek kezükbe kaphatták az A1-es modellt, ami már üvegszálas műanyagból készült tokozással lett ellátva, és jóval időtállóbb volt, mint a korábbi fa tokozás. A puska a Remington 700-as short bolt-action rendszerét használja, tehát az M24-el ellentétben, itt nem tudtak hosszabb lőszert a töltényűrbe helyezni, hiszen nem lehetett volna rázárni a reteszt. Az évek során egészen az A5-ösig fejlesztették tovább a puskát, és mind a mai napig szolgál a tengerészgyalogságnál, mint elsődleges mesterlövész puska. 

Rugós működésű, tehát minden lövés után kézzel kell működtetnünk a forgó-tolózárat, végezve a töltési-rugófeszítő folyamatot. A tolózáron lézer-gravírozással láthatjuk a Specna Arms markingjait. A fegyver legtöbb alkatrésze tokyo-marui kompatibilis, így számos lehetőségünk van tunningolásra, fejlesztésre, ezek alól kivétel a hop-up kamra, és a tár, melyek egyedi darabok. A fegyverhez alapból három tár jár, ami a legtöbb mesterlövész igényeit bőséggel ki is elégíti. Ezt a típust a gyártó bipoddal és távcsővel is felszerelte.

Rendkívül minőségi, és szép megjelenésű puska lett az SA-S02-es, jó eséllyel új közönségkedvenc születik a Specna Arms jóvoltából. 

Tulajdonságai:

 • Működés: rugós (forgó-tolózár)
 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 495
 • Anyaga: fém, magas minőségű műanyag
 • Tár kapacitása [db]: 20 (3 db)
 • Hossz [mm]: 1135
 • Csőhossz [mm]: 485
 • Tömeg [g]: 3245
 • Távcső, bipod tartozék
 • Hatásos lőtávolság [m]: 50-60
 • Tüzelési mód: ismétlő
 • Gyártó: Specna Arms
Lövedék sebessége 495 FPS
Csőhossz 485 mm
Teljes hossz 1135 mm
Kaliber 6 mm
Működés rugós
Tárkapacitás 20db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.24 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!