Swiss Arms SAS04 M24 airsoft mesterlövész puska

Swiss Arms
56.990 Ft (44.874 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GB-AS-01380
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
56.990 Ft (44.874 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az M24-es, gyakran használt másik nevén SWS a Remington 700-as puskájának a rendőrségi, és katonai célra adaptált változata. Az Amerikai Hadsereg 1988 óta ezt a puskát használja standard mesterlövész fegyvernek. A puska "long bolt-action" tolózárral üzemel, ami lehetővé teszi a változtatást a lőszerek hosszában, hiszen nagyobb lövedékek betöltésére is alkalmas lesz így a fegyver. Maximális hatékony lőtávját a gépekkel elvégzett tesztek 800 méterre lőtték be, de a háborúk, során számos mesterlövész meglőtte vele ennek akár a dupláját is már. További érdekesség, hogy a fegyver csövét 10.000 lövés leadására hitelesítették, közben folyamatosan figyelve a pontosságot, és 20.000 lövés leadása után sem volt probléma, mi több, a puska egyre pontosabb lett a tesztek során. 

A Swiss Arms M24-es replikája egy masszív és robosztus darab, mely kiváló választás az autentikus hadi mesterlövész puskák kedvelőinek. Működése rugós, forgó-tolózáras, tehát minden lövés után kézzel kell végeznünk a töltési műveletet. A fegyver csöve, elsütőszerkezete, a forgó-tólózár minőségi fémből készült, a tokozás pedig ABS-ből, aminek külön hangsúlyt szenteltek a felületkezelésére, így nem fog csúszni a kezünkben, biztos fogást ad. A válltámaszt gumitalppal látták el, bár úgysem kell majd semmilyen hátrarúgást elnyelnie, az autentikusságnak ez nagy plusz-pont. A válltámaszt csavar segítségével tudjuk méretre állítani, vagy az aktuális lőpozíciónkhoz igazítani. Rendszere teljesen Tokyo Marui kompatibilis, csakúgy mint a Bar10-esek esetében, így ebből a puskából is kiváló, erős és megállíthatatlan sporteszköz lehet, egy megfelelő szakember kezei közt. A puska tárjába 20 BB-t tudunk tölteni. 

A hop-upot mindenféle külső eszköz nélkül közvetlenül tudjuk állítani egy potméterre hasonlító csavarral, melyet az előagy alján találunk. 

Aki igazi minőségi mesterlövész puskát keres magának, hosszú távra, az biztosan nem csalódik az M24-esben. Megfelelő tunning után ez lehet élete legjobb puskája. 

Tulajdonságai:

  • Működés: rugós (forgó-tolózáras)
  • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 420
  • Anyaga: fém, műanyag
  • Tár kapacitása [db]: 20 BB
  • Hossz [mm]: 1110-1160
  • Tömeg [g]: 3350
  • Hatásos lőtávolság [m]: 50-60
  • Hop-up: Állítható
  • Tüzelési mód: ismétlő
Lövedék sebessége 420 FPS
Csőhossz 500 mm
Teljes hossz 1160 mm
Kaliber 6 mm
Működés rugós
Tárkapacitás 20db
Távcsősín 22mm
Tömeg 3.35 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!