Tavor T21 Standard PRO, olive airsoft rohampuska

S&T Armament
119.990 Ft (94.480 Ft + ÁFA)
Menny.:
Cikkszám: GB-AS-00785
Elérhetőség: Nincs készleten
Nem értékelt
119.990 Ft (94.480 Ft + ÁFA)
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az IWI (Israel Weapon Industries) a Tar21-es fejlesztését 1995-ben kezdte el. Céljuk egy olyan fegyver kifejlesztése volt, amivel lecserélhető az eddig rendszerben lévő M16-os, M4-es vonal. Fontos szempont volt a könnyebb karbantartás, épületharcban is effektív használhatóság, kezelhetőség. 2001-ben indult meg a fegyver tesztelése, mely során sok mindenben jobbnak bizonyult, mint az armalite platformot használó elődök. 2006-ban az IDF (Israel Defense Force) rendszeresítette a fegyvert, 2018-ig a teljes arzenáljukat le kívánják cserélni a Tar-21-es modellre. A Föld számos más országa is rendszerbe állította a Tavort, leginkább különleges erők, és rendvédelmi szervek.

Az S&T replikája szinte egyedülállóként szállította az airsoft változatot a piacon. Az éles változat minden jellemzőjét tiszteletben tartva készült el egy meglepően megbízható működésű, könnyű és kompakt fegyver. A test jó minőségű strapabíró műanyagból van, a teljes belső fémből. A fegyveren a bolt-catch funkció is működik, a felhúzókar hátrahúzásával nyílik ki a hüvelykivetőnyílás, ami a tárfészek mögött található gomb megnyomásáig nyitva is marad. A hüvelykivetőnél tudjuk állítani a hop-upot. A Tar-21-es csakúgy, mint éles társa M4/M16 tárakkal működik, azonban gyártótól függetlenül minden M4/M16 kompatibilis tárral kiválóan adagol. A tárazás az egyik legkiválóbb, legkényelmesebb megoldást kapta, ami a bullpop fegyvereknél létezik. A tárajaknál van egy billentyű, amin csak végighúzzuk a tenyerünket és már ki is oldottuk a tárat. Használhatjuk ízlés szerint P-magekkel is, melyek talán jobban illenek a fegyver megjelenéséhez.

A replika rendkívül megbízható darab, bullpop kialakítása miatt a csőhosszon sem esik csorba, a fegyver teste és teljes hossza azonban sokkal kedvezőbb, mint más típusoknál. Módosított V2-es gearboxxal üzemel, ami kompatibilis a többi V2-essel, egyéb Tokyo Marui alkatrészekkel.  Az akkumulátor az előagyban kapott helyet, a fedőlapot egy gomb megnyomásával tudjuk lehúzni a testről. A fegyver tetején 20 mm-es szereléksín található, amire a becsukható/behajtható nyílt irányzékok helyett bármilyen tetszés szerinti optikát szerelhetünk. Ezt a verziót az S&T a népszerű „Keymod” típusú előaggyal látta el, amire számos szögben és több oldalról is erősíthetünk szereléksíneket. A Tar-21 a modern bullpop rendszerű fegyverek igazi zászlóshajója. Épületben talán az egyik, ha nem a legjobb választás. Súlya és pontossága miatt azonban terepen sem fog minket cserbenhagyni, és nem utolsó sorban nem sok jön velünk szembe a játékokon. A PRO verziót az S&T kimondottan profi játékosoknak készítette, több funkcióval, tartósabb anyagokból.

A Tavor T21 airsoft puska tulajdonságai:

 • Lövedék kezdősebessége [FPS]: 360
 • Fegyver hossza [mm]: 780
 • Cső hossza [mm]: 509
 • Súly [g]: 2200
 • Tüzelési mód: egyes/sorozat
 • Tár típusa: Hi-Cap tár
 • Tárkapacitás [db]: 300 BB
 • Hop Up: van, állítható
 • Bolt-catch: Van
 • Gearbox: Módosított V2
 • Anyag: Erősített műanyag/ fém
 • Gyártó: S&T Armament
Lövedék sebessége 360 FPS
Csőhossz 509 mm
Gearbox Módosított V2
Teljes hossz 690 mm
Kaliber 6 mm
Működés elektromos
Tárkapacitás 300db
Távcsősín 22mm
Tömeg 2.2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!