WE33 Tula Tokarev GBB airsoft pisztoly Green Gas

WE
89.790 Ft (70.701 Ft + ÁFA)

Cikkszám: GB-AS-00819
Elérhetőség: Készleten
Nem értékelt
89.790 Ft (70.701 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Az első Tula Tokarev (későbbiekben TT) pisztolyt Fjodor Tokarev tervezte 1930-ban, melyet sikeres működése és jó felépítése miatt azonnal rendszerbe is állítottak a szovjet Vörös Hadseregben. 1933-ban több változtatást is eszközölt a pisztolyon Tokarev, mint például a zárt markolat, ami jóval ellenállóbbá és megbízhatóbbá tette a fegyvert, és a csőre töltést megkönnyítő rovátkák elhelyezése. A pisztoly a szovjetektől már megszokhatóan eltérő lőszert használ, melyet csak Tokarev lőszerként emlegetnek, központi gyújtású 7.62x25-öst. Alapjait tekitve nagymértékű hasonlóságot mutat az amerikai 1911-eshez, hiszen itt is a Browning rendszer végzi a munkát, azonban a gyártási és tisztítási folyamatok egyszerűsítése miatt az elsütő is egyszerűbb működéssel, mechanizmussal bír, mint az említett pisztoly, továbbá a cső, és a pisztoly teljes belső felépítése is kevesebb alkatrészt tartalmaz. Hazai vonatkozása is van a pisztolynak, hiszen újratervezett, 9x19mm-es változatát Magyarországon is gyártották, melyekből Egyiptom, és többek közt Németország is vásárolt a rendvédelem számára. 

A WE TT replikája egy könnyített anyagokból készült, megbízható működésű Green Gas rendszerű pisztoly. Külsőre minden eleme megegyezik a TT33-assal, részleges szétszerelése úgyszintén, mivel azonban ez a pisztoly jóval kisebb nyomásnak van kitéve ne lepjen meg senkit sem, a lehelet-könnyű szán-hátrahúzás, hiszen semmi sem indokolja egy olyan erős helyretoló rugó használatát, mint az éles darabon. A pisztoly Blow-back öntöltő rendszerű, tehát a szán egyszeri felhúzásával csőre töltünk, majd az minden lövés után hátrarobban, újabb lövedéket juttatva a kamrába. 

A pisztoly szánja és teste is fémből készült, azonban szem előtt tartották a célt is, ami ugye elsősorban az élvezet, így egy könnyebb, jobban manőverezhető fegyvert kapunk. A markolatborításon megtalálható a korabeli TT-ken lévő összes jelzés, többek közt a vöröscsillag, és egyéb autentikus markingok a pisztoly testén-szánján. Mivel a tár az eredeti 7.62x25-ös tár méreteit vette alapul, így a gázkapacitás miatt sem kell aggódnunk, egy töltéssel optimális hőmérséklet mellett (10-30°C) 40-50 lövést tudunk leadni. A tárba 17 BB-t tudunk tölteni. 

Elképesztő aprólékossággal és odafigyeléssel összerakott történelmi jelentőségű fegyver lett a WE33-as, ami hű emléke, és zászlóhordozója a korabeli fegyvereknek. Nem hiányozhat egyetlen gyűjteményből sem!

Tulajdonságai:

  • Működés: Gáz (GBB Green gas)
  • Szánhátrasiklás: Van
  • Anyag: Fém szán, fém tokozás
  • Hop-up: állítható
  • Lövedék kezdősebessége: 300 FPS
  • Hossz: 194 mm
  • Súly: 740 g
  • Tár: 1db (17 BB)
  • Gyártó: WE
  • Szín: Fekete
Lövedék sebessége 300 FPS
Teljes hossz 194 mm
Kaliber 6 mm
Működés Green Gas
Tárkapacitás 17db
Tömeg 0.74 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!