airsoft kiegészítők

Airsoft kiegészítők

Már minden megvan, hogy airsoftozhass? Nagyszerű! Itt az ideje, hogy megnézd, milyen apró, de mégis fontos kiegészítőkkel teheted még jobbá a játékélményt! Alapjaiban az airsoft egy csapatalapú játék, tehát fontos, hogy állandó kommunikáció legyen legalább a rajodon belül! Ezt semmiképp sem ajánlott ordibálással megoldani, mi azt javasoljuk, használjatok Rádió, Headset kombót! Ezek mellett érdemes a katonai jelnyelv elsajátítása is!

Ha DMR támogató fegyvered, vagy nehezebb puskád van, amivel hasalásból, vagy fedezékről támasztva tüzelsz, jól fog jönni egy bipod az előagyon!

A csendesebb, lopakodáson, felderítésen alapuló játékot kedvelők rendszerint álcázzák magukat és a fegyverüket is! Ehhez érdemes beszerezned a megfelelő Festéket és kiegészítőket!

Egy szoba, vagy akár egy épület kitakarítására nem feltétlen szükséges bemenned a helyiségbe! Számos olyan alternatíva létezik, amellyel még csak be sem kell nézned oda! Használj gránátot! Készletünkön továbbá gránátvetőket és az azokhoz szükséges 40 mm-es gránátokat is megtalálod, melyekkel hasonlóan eredményesen pucolhatod ki az ellenséget a szobákból!

Egy hangtompító szolgálhat esztétikai célokat, de a megfelelő tömítéssel és belső kamrakialakítással akár teljesen elcsendesítheti a fegyveredet! Találsz továbbá lángrejtőket is, melyekkel új megjelenést adhatsz a fegyverednek! Ezen felül Tracer BB megvillantására alkalmas Traceres hangtompítók is rendelkezésedre állnak nálunk!

Éjszakai játékokon kötelező a lámpák használata! Igen nagy előnyt tud nyújtani egy taktikai fegyverlámpa, melyet lengőkapcsolóval tudsz kezelni! Természetesen az oldalfegyveredre is találsz pisztolylámpát!

Ugyan az airsoft fegyvereknek nincs, vagy csekély a visszarúgása, mégis nagyban megkönnyítheti a célzást egy markolat, ami a megfelelő, legkényelmesebb pozitúrába irányítja a kezünket, tartásunkat. Itt találhatsz továbbá PEQ dobozokat, melyek akkumulátor tárolására alkalmasak, de olyanok is vannak, melyek zöld/piros lézeres célmegjelölésre is képesek!
 

Honnan tudom, mire képes a fegyverem?

Az airsoft és légfegyverek csőtorkolati sebességének és energiájának mérésére a Chrono eszközök szolgálnak, melyek beépített rendkívül érzékeny szenzorokkal mérik a belsejükben áthaladó tárgy (lövedék) sebességét. Ha rugót cserélünk a fegyverben, mindenképp javasolt bemérni a fegyver új teljesítményét, nehogy a játékon essünk pofára!
Ha a maximális pontosságra törekszünk, érdemes beszereznünk egy belövő állványt, mellyel a fegyver biztosan rögzíthető, ezeknek minden apró aspektusa igény szerint állítható!