Szekrénytáras fegyver

Rendezés:

Desert Eagle gáz-riasztó pisztolyok

Biztosan sokan emlékeznek az akciófilmekben használt elegáns ezüst színű félautomata pisztolyokra, amiket két kézzel, határozottan és ellentmondást nem tűrve tartottak a karakterek egymásra. Emiatt váltak nagyon népszerűvé a Desert Eagle gáz-riasztó pisztolyok, hiszen ezek élethű másolatai az eredeti fegyvernek. 

A körülbelül 1,5kg súlya miatt nem a városi sétákra valóak a Desert Eagle modellek, s mivel a pisztolyok közt igen nagynak számítanak, megjelenésük esetleg félelmet kelthet a kívülállók szemében, mert az átlag ember ritkán lát ilyen gyönyörű, részletes kidolgozású gáz-riasztó pisztolyt, s joggal nézheti azt igazinak. 

A jelenleg kapható Desert Eagle gáz-riasztó pisztolyok többségének markolata kicsit kisebb, mint az élesnek, viszont ez ebben az esetben kifejezetten praktikus, hiszen így kényelmesebb a kisebb kezű embereknek is, emiatt nem kell lemondaniuk egy markáns, igazi határozottságot sugárzó gáz-pisztolyról. Emiatt ezeket inkább olyan helyeken használjuk, ahol nem keltünk velük fölösleges feltűnést, vagy pánikot esetleg, mert igazán élethűek ezek a típusú modellek. 

A legtöbb Desert Eagle gáz-riasztó pisztolynak tárkapacitása 18 patron tárolására alkalmas, de lehetséges a csőbe is tenni egyet, így összesen 19 lövést lehet leadni egy töltéssel. Továbbá többségük félautomata, illetve biztosításuk kétoldalas, így egyaránt lehet jobb- és balkezeseknek is kényelmesen használni. A Desert Eagle gáz-riasztó pisztolyokat a professzionális elegancia szerelmeseinek ajánljuk.