Szekrénytáras fegyver

Rendezés:

Szekrénytáras gáz-riasztó pisztolyok

Az öntöltő pisztolyok az 1900-as években robbantak be a köztudatba és a 1911-es sikerével indult el számos nagyobb gyártó is ezen az úton. Kezelésük, tárazásuk és használatuk is gyorsabb, mint egy revolveré, formájuk miatt könnyebben rejthetők, a tárkapacitás pedig mára már közel végtelen, hiszen elkezdtek már az öntöltő pisztolyokhoz is csigatárakat gyártani. Számos ismert és megbízható típus létezik, mint például a Glock, melynek gáz-riasztó változatát mi is forgalmazzuk.

Revolver, vagy szekrénytáras?

A revolverek megbízhatósága és egyszerűsége megkérdőjelezhetetlen, míg egy öntöltő pisztoly belső szerkezete sokkal több alkatrészből áll, így pedig több hibára is esélye lehet. Ennek ellenére nem véletlen ezek a fegyverek vannak rendszerben a föld majd minden rendvédelmi és fegyveres erőinél! Taktikai jellege miatt egy öntöltő pisztoly sütésre, kezelésre is kényelmesebb, gyorsabb megoldás egy revolvernél. Az öntöltő pisztolyok önmagukat töltik csőre az első leadott lövés után, így sokkal gyorsabban ismételhetünk, hiszen a kakas már megfeszített állapotba kerül a szán hátramozgásának hatására.

Rejtve viselve

Nagyon sok modellhez kapható nálunk is polimer gyorstok, mellyel pillanatok alatt előrántható a pisztoly, továbbá teljesen biztonságosan viselhető minden helyzetben! Ha póttárat szeretnél a fegyveredhez, weboldalunkon megtalálod