airsoft nehéz BB

Airsoft mesterlövész puskákba és DMR-ekbe való lövedékek. 
Rendezés:

Találat airsoft fegyverrel akár 100 méteren! A Nehéz BB lövedékek használata:

A kézifegyverek majd minden alfaja létezik az airsofton belül is, így megtalálhatók mesterlövész puskák szép számmal. Ezek a fegyverek teljesen más hozzáállást és harcmodort igényelnek, mint egy hagyományos elektromos fegyver. Megvásárlásukkal azonban még korántsem képesek a fent említett lőtávra, hiszen a legtöbbjük gyárilag alig erősebb egy elektromos fegyvernél. Gondos és igényes belső tuning esetén azonban messze nem lehetetlen a nagy lőtávra leadott találat, de ez természetesen csak a megfelelő lövedékekkel működhet!

Mikor javasolt a nehéz BB lövedék használata?

Ha a fegyver teljesítménye eléri, vagy meghaladja a 0,20-as lövedékkel mért 500 FPS-t, javasolt jóval nehezebb, 0,36 grammtól kezdődő lövedékek használata. A rugós és gázos mesterlövész fegyverek jóval keményebb és vastagabb hop-up gumival működnek, így alkalmasak a nehéz BB-k megpörgetésére, ezzel egyszerre sokkal nagyobb lőtávot érve el, mint egy hagyományos elektromos fegyver. Természetesen elektromosakból is építhető támogató (DMR) fegyver, ezek maximális lövedéksebességét a MASZ (Magyar Airsoft Szabályzat) 500 FPS-ben szabta meg. Ha a fegyverünk képes egy bizonyos energiára, kezdősebességre, akkor mindenképp érdemes nehéz lövedéket használnunk hozzá.

Elég erős a fegyverem! Akkor mehet is bele a nehéz BB?

Röviden és tömören a válasz: Nem! Nehéz BB lövedék használatához nem elég egy erősebb rugót tennünk a gearboxba, vagy a dugattyú mögé, gondoskodnunk kell a fegyver hop-up rendszerének alkalmasságáról is, továbbá a megfelelő tömítettségről. Mesterlövész fegyverek esetén ez gyakran a teljes belső lecserélésével, tuningjával jár, hiszen ha egy alkatrészt kicserélünk, az összes többin ismét tapasztalni fogjuk a fokozott igénybevételt. Webshopunk erre jó alternatívát tud! Javasoljuk a gyárilag finomhangolt és dobozból is alkalmas mesterlövész puskáinkat Novritsch-tól!