Airsoft belső precíziós csövek

Precíziós, és egyéb belső csövek, továbbá külső csövek airsoft replikákba. 
Rendezés:

Belső csövek és precíziós csövek

Ha jobb szórásképet, nagyobb lőtávot szeretnél elérni, akkor szükséged lesz egy minőségi, precíziós belső csőre! Ezek a csövek kisebb átmérővel rendelkeznek, leggyakrabban 6.03-as méretben, ezáltal már jobb szórásképet produkálnak, de különleges belső polírozásuknak hála a csövön belüli súrlódás is a töredékére csökken, nagyobb sebességet érve el. A megfelelő tömítettség és lövedéksúly esetén nem csak FPS emelkedést, de hatványozott lőtávot is elérhetsz velük!

Melyiket válasszam?

Nagyban függ ez attól, hogy milyen típusú fegyvered van, milyen szerepkörben használod! DMR-ekbe, támogató fegyverekbe kiemelten javasoljuk a Prometheus és Slong precíziós csöveket! Ezeket kifejezetten 0.32g feletti BB lövedékekhez gyártották, a nehezebb súlyúakkal működnek igazán szépen! DMR fegyver esetén kulcsfontosságú a lőtáv, hiszen sokkal inkább a mesterlövész fegyverrel indul egy ligában. Egy Slong, vagy Prometheus csővel akár plusz 15-20 métert is nyerhetünk! Sima karabélyokban, vagy rohamfegyverekben is alkalmazhatóak ezek, de oda nem feltétlen szükséges, hiszen a legtöbben így is 0,28-0,25-ös BB-vel használják.

Precíziós cső van a fegyverben, de pontatlan. Miért?

Egy jobb cső egymagában is érhet el nagy dolgokat, de igazán akkor tud jól működni, ha egy minőségi hop-up rendszerrel és a használt lövedék súlyához optimális keménységű hop-gumival rendelkezik. Ha a gumi túl puha, képtelen lesz igazán megpörgetni a nehéz lövedéket, így gyakorlatilag elszórjuk a pénzünket és használhatnánk könnyebbet is, mert nem lesz hatása. Ha nem vagy biztos a dolgodban kérd szakember, vagy akár szervizünk segítségét!