lézer irányzékok

Rendezés:

Lézeres irányzékok a fegyvereden!

A technológia fejlődésével összhangban fejlődtek és a mai napig fejlődnek a fegyverek is. A lézeres célmegjelölés nem egy újfajta találmány, ugyanakkor egyre szélesebben jelen van jelenkorunk haditechnikájában. Leginkább közeli célok irányzékba tekintés-nélküli eltalálásához, vagy éjszakai célmegjelöléséhez használják. Számos taktikai előnye is ismert, ami a terepkommunikációban hatalmas előnyökhöz juttathat minket.

Lézeres irányzék a pisztolyodon:

Számos, kifejezetten kisméretű lézerirányzékunk van, kifejezetten pisztolyok csövére, sínjére történő felfogatással. Ezek alakja úgy van kialakítva, hogy ne borítsa fel a pisztoly stabilitását, és optikailag se törje meg az összképet. Léteznek lengőkapcsolós, (vezetékkel máshová elhelyezhető kapcsolós) típusok, míg közvetlen-kapcsolható változatok is találhatók. Ezek az irányzékok függőlegesen és vízszintesen is finomhangolhatók, így tökéletesen beállíthatjuk a pisztolyunk lőképe alapján őket a célzott lőtávunkra. Fontos megjegyezni, hogy a lézer csak teljesen egyenesen képes világítani, míg a BB lövedékeknek minden esetben van egy íves röppályája, így a teljes lőtávunkra nem fogjuk tudni behangolni. Javasoljuk, hogy inkább közeli lövésekre állítsuk be a lézert, míg távolra érdemesebb céltávcső, red-dot , optika használata!

Lézeres irányzék célmegjelölésre és kommunikációra a fegyvereden!

Természetesen a lézerirányzékokat nem csupán lövések leadására használhatjuk, ez része lehet a csapatkommunikációnak is a terepen, hiszen akár kézjelek nélkül is tudathatunk célokat és irányt a csapatunkkal. Számos kifejezetten hosszabb airsoft fegyverre szánt lézerirányzékunk elérhető, lengőkapcsolóval, vagy közvetlen-kapcsolóval ellátva, így saját ízlésünk és fegyvertartásunk alapján állíthatjuk be a legkényelmesebb módját a célmegjelölésnek.