Airsoft optikák

Airsoft Optikák

Ahogyan a modern hadifegyvereken, úgy az airsoft fegyverekre is számos optika létezik, amivel rendkívül megkönnyíthetjük a célzást, vagy akár a célmegjelölést is! Ezek az eszközök hivatottak lecserélni a nyílt irányzékokat, így a célpontból semmilyen felületet nem kerül kitakarásra! Válassz magadnak ízlésed szerint red-dotot, vagy akár holografikus irányzékot és légy hatékonyabb, gyorsabb az ellenfeleidnél!

 

Lépj új szintre a csapatkommunikációban!

Használj lézeres célmegjelölést, vagy lézerirányzékot, és tudasd a csapatoddal szavak, vagy kézjelek nélkül, hol a célpont, vagy az irány!

Egy jó mesterlövész puska megérdemli a legjobb céltávcsövet!

Igazán hatékony szeretnél lenni nagy távolságon a puskáddal? Fontos, hogy megtaláld a fegyveredre a megfelelő céltávcsövet, mellyel éles képet kapsz, és leadhatod a lövést nagyobb távolságra is! A mesterlövész fegyverekre szánt céltávcsöveket is mind megtalálod nálunk, ráadásul naprakész, folyamatosan frissülő választékban! Ha nem tartozék hozzá a szerelékgyűrű, netán másmilyen felfogatással rendelkezik a fegyvered, nézz szét távcsőszerelékeink közt!