CO2 légpisztolyok

Rendezés:

Umarex légpuskák és légpisztolyok

Kiváló minőségű, tartós alapanyagok, masszív felépítés, problémamentes használat és működés jellemzi a legtöbb Umarex légpuskát illetve légpisztolyt, melyek használata különleges kihívást tud nyújtani, emiatt bátran ajánljuk ezeket a típusú modelleket a militarista beállítottságú embereknek, de természetesen a hobbi lövészek számára is igazi élmény lehet egy ilyen típusú fegyver. 

Egyes modellek, mint például az Umarex XBG félautomata, CO2 gázas táras légpisztoly az Umarex és a Walther vállalatok együttműködése során kifejlesztett légfegyver, melyet főként hobbi tevékenységre készítettek, de bizonyos országokban a rendészetben és a katonai kiképzésben lövészet oktatására is alkalmazzák, hiszen sokkal olcsóbb, mint az éles fegyver. 

Továbbá bizonyos fegyverek, mint például az Umarex EBOS légpuska a modern fejlesztésű géppisztolyok tökéletes utánzata, mely nagyon könnyű, de igen tartós műanyagokból készül, illetve válltámasza egyénileg behajtható, emiatt kortól és nemtől függetlenül bárki számára egyszerűen használható. Főként a fegyverrajongóknak ajánljuk, hiszen nagyon precízen és nagy erővel lehet vele lőni. 

Természetesen a legtöbb Umarex légpuska rendelkezik taktikai sínekkel is, melyekre könnyedén felszerelhetőek további extra kiegészítők, mint például lézer, fegyverlámpa, vagy valamilyen más optikai célzó berendezés. Az Umarex német gyártású légpuskák és légpisztolyok garantáltan minőségi lövészeti szórakozást tudnak nyújtani, mivel könnyen kezelhetőek, biztonságosak és rendkívül strapabíró anyagokból készülnek.